Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam a lányt talizni és hozta a barátnőjét?
Tegnap ismerkedtünk meg távolsági buszon és végigdumáltuk az utat. Netes elérhetőség csere meg volt a végén, ismerősök is lettünk, tegnap este ráírtam, hogy szívesen taliznék vele. Zokszó nélkül belement ma délután.
Egy sulis gyűlése volt 3-kor, 4 után taliztunk és mikor már láttam, hogy nem egyedül van, kb. lelombozódtam. Végül is hármasban jót dumáltunk, de egy szóval sem említette tegnap, hogy nem egyedül jön. Ez micsoda lányok? Én azt vettem észre, nagyon szimpatizálunk egymással, csak félénk a lány. Ráadásul felhúzta azt a csinos ruháját, amit tegnap mutatott meg a buszon, hogy félre van rakatva. A lány 19 lesz, a barátnője is, én pedig 30 éves vagyok.
Vagy egyszerűen Ő barátkozik veled,ezért vitte el a barátnőjét.
Millió egy oka lehet.
Kérdezd meg tőle.
11-es elolvastad figyelmesen a kérdést? Általános iskola 1. osztály a szövegértés. :-D
Én is a 44%-ossal értek leginkább egyet, de érdekes, hogy a barátnőjének is addig volt sulis elfoglaltsága, amikor nem is egy suliba járnak?
Most az a bajod a kommentemmel, hogy busz helyet utcát írtam? :D A busz kint van az utcán, nem? És leszólítottad, nem? Ez volt a lényeg.
És nagyon erősen kétlem, hogy első osztályban szövegértést tanulnak a gyerekek. Az csak 4.-ben kezdődik ha jól emlékszem. Csak hogy ha már ennyire pontosak akarunk lenni...
(11. voltam)
30 évesen 19 évessel randiznál.
Iszonyat szánalmas és beteges vagy.
Ha nem bírsz egy korban hozzád illőt találni akkor neked nem való nő. De ne kislányokkal kezdj te beteg állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!