Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhivtam randira, igent mondott, szerintem sejti, hogy másként gondolok rá, mint barátra mégsem szivesen vinnék virágot. Jó ez igy?
Elijeszteni nem fogod vele, ha emiatt nem vinnél, akkor vigyél bátran. Amiatt mondanám, hogy ne vigyél, mert esetleg ha nem jelenik meg a randin akkor ciki.
31/f
Ne vigyél, mint nő mondom ezt.
Gond van vele, hova teszi (még ha csak egy szál is). Egyik keze foglalt vele, nem praktikus. Gond akkor is, ha beültök valahova.
Csak okkal tegyél bármit is.
Virágot vinni általánosságban elég ésszerűtlen.
3-as válaszoló vagyok.
Megvolt már a randevú? Ha igen, hogyan alakult végül?
Ez a nő hozzáállásától függ. Van, aki pl. írt ide ki kérdést, hogy csalódott, amiért nem kapott ajándékot.
Én is nő vagyok, de nekem nem lenne ez baj, SŐT! Nekem lenne kellemetlen, ha esetleg mégsem úgy sülne el a randi (nem passzolunk személyiségileg, vmit nagyon elront a srác stb.), akkor adjam-e vissza a virágot, vagy ne, ha nem adom vissza (mert ugye ajándékot elvileg nem illik), azzal azt hiszi-e a srác, hogy automatikusan megvásárolta a következő randit, és elkezd-e majd oltogatni, ha azt mondom, mégse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!