Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van több jó lány az osztályomb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van több jó lány az osztályomban akivel szívesen járnék de szerintem észre sem vettek engem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van több jó lány az osztályomban akivel szívesen járnék de szerintem észre sem vettek engem. Egyiket közelebbről is megismertem De kiderült hogy a személyisége hát hogy is mondjam furcsa.. Nem bolond hanem csak addig tűnik kedvesnek amíg mondjuk a házit el nem kéri. A barátaimra olyan megjegyzéseket mond ami nagyon nem tetszik.
2010. dec. 25. 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem is megvolt az a korszakom, amikor az osztály legnagyobb -mint később kiderült- ribancait néztem ki magamnak. Mert külsőre szépek.

Egyszerű: Hagyd már most inkább a p*csába őket.

Vagy a következő lesz: Tovább táplálod a plátói érzelmeket az egyik irányába, mondjuk akit most jobban megismertél. Közben jobban megismered, amire te azt hiszed hogy kölcsönös vonzalom lesz, de csak az lesz hogy te még jobban belezúgsz ő pedig ilyen félig kihasználható félig normális barátként fog kezelni téged és eszébe sem jutna az életben az, hogy legyen valami köztetek, egészen addig amíg ezt fel nem hozod. Akkor elutasít azzal hogy legyetek csak barátok.

Hogy honnan tudom? Velem is ez volt. Hagyd ki ezt az egész felesleges dolgot és ne erre cseszd el a drága fiatalságod egy értékes részét.

2010. dec. 25. 23:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha egy csaj barátnak, vagy havernak elkönyvelt, onnan nincs kiút, kivéve az esetek 0,0001%-át
2010. dec. 26. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!