Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz, ha elhívtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha elhívtam randira a pszichológusom?

Figyelt kérdés

2 hónapja járok hozzá,és már első ránézésre nagyon megtetszett a külseje,majd nagyon sokat beszélgettünk ugye,ő is sokat mesélt magáról,szóval rájöttem,hogy nem csak gyönyörű,de nagyon kedves és intelligens nő,ráadásul nincs senkivel. Egy szó,mint száz,beleestem.

Múlt héten pedig meghívtam egy kávéra,és elfogadta,ezen a héten is meghívtam,és megint rábólintott,szombaton fogunk találkozni.

Bár ő nem randinak veszi ezt,de én szeretném,ha több is lenne.

Nos,ezt a bátyámnak is elmeséltem,szerinte nem jó ötlet,úgy gondolja,hogy ha rájön,mit szeretnék elérni vele,akkor azonnal elutasítana,de én úgy érzem,hogy minden esélyem meg lenne nála.

Ti mit gondoltok?

Mert,ha összejön,úgyis találok másik pszichológust,de ilyen nő nagyon kevés van.

30/f

2018. jan. 11. 14:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, kérdező, az orvosok, főleg a pszichológusok külön tantárgyként tanulják a páciens bizalmának az elnyerését. Igyekeznek mélyen a szemedbe nézni, miközben beszélnek hozzád, gyakran megérinteni, belsőséges hangulatot teremteni. Ezt szokták félreérteni a tapasztalatlan pasik.
2018. jan. 14. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!