Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki tetszik. Én ezt a tudtára adtam, és elhívtam randira. Szerintetek?
A randira hívás előtt szoktam neki kedveskedni néha ilyen-olyan apróságokkal... Amikor elmondtam neki, mit érzek, és hogy elhívnám őt randira ide és ide, akkor ő időt kért. Több mint 1 hétig nem kaptam semmi érdemleges választ, aztán egy rövid séta közben elmondta, hogy nagyra értékeli az őszinteségem, de nem akar bennem feleslegesen reményeket kelteni, mert van egy srác aki tetszik neki. Mondtam oké, sajnálom hogy erre jutott, de rendben van, és elbeszélgettünk még pár percig.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek már feladjam? Vagy van értelme még próbálkoznom? Azért fordult meg ez bennem, mert nem azt mondta, hogy van barátja, csak azt, hogy tetszik neki valaki. Ami akár plátói is lehet. És mivel nem vágta rá rögtön, hogy bocs nem, hanem elég sokat gondolkozott rajta, ezért talán nem vagyok én sem közömbös a számára (ez fordult meg a fejemben, lehet, hogy butaság. Ha kívülállóként másképp látjátok a helyzetem, osszátok meg velem a nézőpontotokat kérlek).
Most kb jan. 15-20-ig nem fogujuk látni egymást, aztán viszont igen. Ez elég hosszú idő arra, hogy valakinek megváltozzon a véleménye - szerintem. Szerintetek van értelme mégegyszer elhívni később egy ebédre vagy bárhova? Ha igen, miért? Ha nem, miért? Köszönöm a segítségeteket.
22/F vagyok, a lány 20 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!