Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok a pszichológusom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltok a pszichológusom véleményéhez?

Figyelt kérdés

A volt férjem megcsalt, anyagilag is átvert. Nárcisztikus személyiségzavara van.

Az új nővel pár hónap alatt 200m2-es házat vettek( a nőnek nincs pénze), mi panelban éltünk.

3 hónap ismeretség után összehozták a babát, a mi közös gyerekünket alig látogatja.

Maguknak mindenből a legdrágábbat veszi, a fiunktól egy csokit is sajnál.Kérkedik is mindenkinek a pénzével, már a barátai közül is sokan elfordultak tőle.

A pszichológusom szerint azért költekezik így, mert ezzel kompenzálja azt, hogy elvesztett minket (kidobtam,mikor megtudtam, hogy megcsal).A közösségi oldalon is azért posztolgatja a nagy szerelmüket, mert engem akar bántani.

Szerintem ez egy baromság.

2018. febr. 4. 10:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy baromság:)
2018. febr. 4. 14:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igaza van a pszichológusnak, de a helyedben inkább egy ügyvéd véleményét kérném, hogy a vagyonmegosztás után vásárolt nagy házhoz mit szól?
2018. febr. 4. 14:32
 13/20 A kérdező kommentje:

A házasságunk vége felé jártunk párterápiára,a nárcisztikus személyiségzavart az a pszichológus diagnosztizálta, nem én.Jelenlegi pszichológusom férfi, ő azt mondta, egy kisfiúval éltem együtt, aki megrekedt óvodás szinten (nem mondtam el neki, hogy jártunk párterápiára, és ott mit mondott a szakember).

Ez a nő a 3. felesége, én a második voltam. Facen már rég nem ismerősöm, töröltem a válóperünk folyamán.De közös barátok időnként megkeresnek, hogy épp mit posztolt, bár kértem, hogy ne.

Igen, szerintem is jó, hogy megszabadultam tőle, de való igaz, fáj.

Megkerestem ügyvédet,mindent nekem kell bizonyítani, ha pert indítok,ezen még rágódom.

Remélem, mindenkinek sikerült válaszolnom, köszönöm, hogy írtok!!!

2018. febr. 4. 15:51
 14/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
73%

Nekem ez egy kicsit zavaros, hogy miért mondana el ilyet neked a pszichológus, mikor titoktartás van.

De talán nem is érdekes ez most, az a lényeg, hogy ennek vége van, jól tetted, hogy kiléptél belőle, én nagyon díjazom ezt, mert nagy erő kell hozzá és nincs meg mindenkiben ez.

Szerintem ne foglalkozz vele, csak amennyi szükséges.

2018. febr. 4. 19:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Párterápiában másképp alakul a titoktartás. Ott a felek és a szakember tartják egymás között, ennek beleegyezésével kezdenek.:)
2018. febr. 4. 21:44
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem az a légyeg szerintem hogy róla mit mond a pszichológus.

Hanem hogy rólad mit mondott. Szabad tudni?

2018. febr. 5. 02:21
 17/20 A kérdező kommentje:

Azt, hogy alárendelődtem a kapcsolatban, de esély nem volt egy ilyen önző ember mellett.

De ez nem válasz a kérdésemre.

2018. febr. 5. 08:41
 18/20 Ypszilon1980 ***** válasza:

Rendben, akkor már értem, ilyen esetben beleegyezhetnek.

Az a helyzet, hogy szinte minden kapcsolatban alárendeli magát az egyik fél a másiknak, mert ritka a kiegyensúlyozott kapcsolat.

De egyet mégsem értek, mégpedig, hogy ő kihasznált téged anyagilag, a másik nő nem dolgozik és vettek házat, meg kérkedik a pénzével, ez hogy lehet? Ezek szerint akkor mások megkárosításából él? Kicsit ellentmondásos nekem, persze a pszichológiai esetek művelnek furcsa dolgokat.

Egy dolog meg biztos, hogy ő tudja, hogy nézegeted az oldalát, ismerőse vagy, szóval tudja, hogy látni fogod, ha posztol valamit. Ezt le lehet tiltani is, attól még lehet az ismerősöd.

Nem egészen világos nekem, hogy ő mit akar veled, ha már másik nővel van és gyerek meg ház is van.

2018. febr. 5. 21:12
 19/20 anonim ***** válasza:

Egyszerűen egy barom, nem is értem mi a szart foglalkozol vele... de komolyan... mit miért csinál hát nem mindegy? A vége ugyanaz....

Szedd rendbe magat, aztán nehogy mégegyszer egy ilyen idiótával kezdj!

2018. febr. 6. 01:13
 20/20 A kérdező kommentje:

Ypszilon 1980!

Írtam, hogy nem ismerősöm, töröltem már hónapokkal ezelőtt.Közös ismerősök keresnek meg néha, h miket osztogat.

Van állása, de mellette lehetnek furcsa dolgai,hallottam ilyen-olyan pletykákat.

2018. febr. 6. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!