Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lehet pszichológusomnak, hogy ezért hagyott el barátnőm és ezért vagyok nem túl szerencsés a társkeresésben?
Azt hozta ki konklúziónak, hogy hogy középszerű ember vagyok átlagos élettel és hiányzik belőlem a törekvés és az ambíciózusság ez az oka.
Ebben igaza is van, hogy ilyen vagyok, de hát számtlan embert ismerek aki ilyen életet él és mégis van párja, házas vagy épp talál társat gond nélkül.
Most tényleg ekkora baj, hogy én elégedett vagyok azzal amit dolgozom, ahogy élek és nem akarok folyamatosan többet és jobbat?
Ezen felül azt tanácsolta változzak meg és elkezdett olyan tevékenységeket ajánlgatni ami nem is állhatna messzebb a személyiségemtől, és nem akarja elfogadni hogy introvertált vagyok és nekem tényleg ok így csak a társ az egy aki hiányzik az életemből
Egy parkapcsolatban nincs szukseg ambiciora,oda lelki osszhang,megertes,vonzalom,erzesek kellenek. Fontosak vagytok egxmasnak es boldogga tesz az is ,ha beszelgetsz vele. Vmit dolgozgatsz,az eleg.
A szabadidos tevekenyseg lenyege,h teged boldogga tegyen.
Valószínűleg a komfortzónádból próbál kirobbantani a pszichológus. Szükség lesz változásokra az életedben, hiszen problémád van. A változás általában félelmetes, kényelmetlen, vonakodik tőle az ember. De ahhoz, hogy fejlődést érj el pl.a társkeresés területén, valamit változtatnod kell. Meg kell szerezned azt a képességet, hogy elhagyd a komfortzónádat. Ez egy párkapcsolatban is nagyon hasznos képesség. Meg az élet egyéb területein is hasznos, ha le tudod győzni a szorongásodat, át tudod lépni a saját határaidat.
Nagyjából két lehetőség áll előtted. Lehet azt, hogy lehülyézed a pszichológust, abbahagyod a terápiát, elkönyveled hogy a pszichológus hülyeség és nem is segít a problémádon. Ebben az esetben tapicskolsz tovább a pocsolyában, újra és újra rosszul választasz majd.
A másik út, hogy megcsinálod a terápia nem annyira kellemes részeit is. Hallgatsz a pszichológusra, kipróbálsz olyan dolgokat, amikre magadtól sose gondoltál volna akkor is, ha most idegenkedsz tőlük. Elfogadod, hogy a pszichológus nem azért van, hogy megoldjon helyetted bármit is, vagy hogy kész megoldásokat adjon a kezedbe. A pszichológus arra van, hogy eszközöket, megküzdési stratégiákat tanítson neked, amikkel meg tudod oldani te magad a problémáidat.
Arra is hivatkozik, hogy egy nő nem akar együtt lenni egy olyan férfival aki átlagos életet él átlagos munkája és fizetése van ezért anyagilag nem tud mindent biztosítani a nőnek.
És szerinte ki akarna együtt lenni egy középszerű férfival aki azon kívül semmit nem csinál hogy eljár dolgozni, bevásárol, megcsinálja a házi munkát. És szabadidejében semmi izgalmasat nem csinál ha nincs társa csak otthon van és filmet meg sorozatokat néz ahelyett hogy képezné magát
férfi
"Én ingyen is adok olyan útmutatót ami helyre állítja a valóság képed!"
Ezt örömmel elfogadom
Nekem az a bajom, hogy ez a változás, a tanácsok amiket ad, hogy mit kellene csinálnom, teljesen idegenek a személyiségemtől, életstílusomtól. És igen, ha olyan dolgokat kell csinálnom amiben nem érzem jól magam, ami teljesen távol áll tőlem akkor igen, inkább maradok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!