Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért minden férfinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért minden férfinek az insta modell hercegnő típus kell?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok és ismerkedési szakaszban offolnak. Nem vagyok szép se vékony. Az összes férfi bunkó átverős! Ahogy képbe kerül nekik egy jobb lehetőség (vékonyabb , fiatalabb nő) azonnal eltűnnek.
2024. febr. 20. 05:33
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
40%
Hú… remélem egy troll vagy, vagy ilyesmi. Nő vagyok, szóval kicsit off, nem engem kérdeztél, de egy kis magyar valóság: nem vagyok se vékony (életmódot váltok, most indultam 100ról), gazdag se (br. 350et keresek egészségügyben), a saját szememmel nézve szép se (max kedves arcú), de a párom így ismert meg, így szeret. Egyébként ő is mackós, de kedves, és törődő, bár szerinted “minimálbéres” életképtelen. És tudod mit? Szeretjük egymást, boldog házasságban élünk. Szerintem változtasd meg a prioritásaidat, vagy amit nyújtani tudsz, mert így egyedül maradsz a pénzeddel, és azt senkinek se kívánom.
2024. febr. 27. 13:19
 42/46 anonim ***** válasza:
Egy kicsit itt a hozzáállásban vannak problémák, ezért lépnek le. Igen, nőknél szépség egyik legkihasználhatóbb előny, de az nem azt jelenti, hogy kötelező ahoz, hogy párt találhass. És nem is azt mondom, hogy alkeszokra igent mondj, hanem nyilván az ismerkedés szakaszban nem vagy elég meggyőző. Ha eljutsz odáig, hogy ismerkednek veled akkor már a külső szimpátia megvan. A férfiak hegyeket képesek megmozgatni, ha megkapják a nőktől a lelki támogatást.
2024. febr. 27. 13:49
 43/46 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert nincs önkritikájuk.

A legrondább pasik is ráhajtanak a bombanőkre.

2024. febr. 27. 14:00
 44/46 anonim ***** válasza:
Túl nagyot álmodtál és az életben helyre kerülnek a dolgok. A saját szinteden keresgélj.
2024. febr. 27. 14:24
 45/46 anonim ***** válasza:
Tedd feljebb a lécet, hidd el hogy működik.
2024. febr. 27. 14:53
 46/46 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok szép se vékony. Az összes férfi bunkó átverős! Ahogy képbe kerül nekik egy jobb lehetőség (vékonyabb , fiatalabb nő) azonnal eltűnnek."

Mi a kérdésed? Guba-Gubához, Suba-Subához, Mangalica-Mangalicához.

2024. febr. 27. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!