Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért minden férfinek az insta modell hercegnő típus kell?
Lehet hogy minden nőt learanyásóztok, akinek vannak elvárásai, de titeket férfiakat minek nevezzünk?
Mert nektek meg nem CSAK az anyagiak fontosak, hanem még villogni is akartok egy dekoratív nővel, plusz gondoskodjon is rólatok úgy mint az anyátok.
Csúnya nő, de a férfi legyen gazdag.
Kereslet-kínálat...
Nézd, ez emberi természet...sőt, megkockáztatom a gerinceseknak is a sajátja. Nyilván a jobb lehetőségre harap mindenki, senki sem hülye, különösen ha még nincs is elköteleződve. Te sem éred be az első fonnyadt banánnal a boltban, ha látsz egy szebbet, azt választod, a másikat pedig visszateszed a kosaradból a pultra, nem? Ezen lehet dühöngeni, lehet a férfiakat bunkózni meg amit akarsz, hisztizz nyugodtan, ez eléggé egyetemes törvény. Ha választanod lehet, te is nyilván a jobb opciót választod, nem éred be a rosszabbikkal. Azon meg, hogy milyen kinézetű nők jönnek be a férfiaknak abszolút kár dühöngened. Gondolod reggel úgy kel fel a pasi, hogy szugerálja magát, hogy "ma csak a tökéletes testű fitnessz-cicababák fognak bejönni". Nem. Nem a férfi dönti el mire áll fel a farka és mit talál szexuálisan vonzónak. Mint ahogy te sem hinném, hogy pusztán az elméd hatalmával alakítod a szexuális preferenciáid. Meg gondolj csak bele...jogosan szidhatna téged Brad Pitt, Henry Cavill vagy Jason Momoa, ha mondjuk te a kisfarkú, kopasz, pocakos Danny DeVito típusra izgulsz? Akkor mondhatnánk mi átlagos, sportos stb férfiak, hogy bunkó vagy, mert inkább egy elhízott Joe Pesci-vel ismerkedsz, ha szóbaáll veled?
És végezetül egy személyes saját példa, egész kis kölyökkorom óta a teltebb csajok jöttek be, első szerelmem is egy segges, csöcsös, combos csaj volt. Exnejem is...nem mondom, hogy telt, meg teltkarcsú meg ilyenek, mert konkrétan kövér volt, nincs mit szépíteni rajta, ez az igazság, és én imádtam, megőrültem érte, és kimondottan az ilyen alkatú nők voltak az ideáljaim. Elváltunk, és megismerkedtem párommal aki egy eszméletlenül szexi, sportos, vékony, tökéletek kerek fenekű szexbomba...azelőtt konkrétan fel sem állt volna egy ilyen, egyáltalán nem kövér nőre. Most pedig totálisan odavagyok érte, imádom, durván gerjedek rá szexuálisan és kimondottan taszítanak a kövér csajok...
Szóval tedd fel a kérdést, elégedett vagy magaddal? Ha igen, akkor hajrá kislány, keresd meg a pasit akinek te vagy a vágyai netovábbja...ha viszont nem tudsz egy őszinte "igen"-t adni még 2 szem közt magadnak sem erre a kérdésre, akkor ne másokban keresd a hibát, hanem magadon változtass. Sok sikert ;)
35F
Nem kell insta modell a hátam közepére sem !
Viszont azt gondolom jóképű fèrfikènt ( más mondja ) ès heti szinten 6 napi edzèssel valamint rengeteg új ruhával normális èrtèkrenddel azèrt had keressek már magam mellé egy szintű embert ! Ha nem marad senki melletted akkor nem ártana egy kis önvizsgálatot csinálni ès tanúlni a hibáidból.
Noss vannak itt hisztis pocakos inkább fiúk mert nem mondanám férfinak...ők a pocakjuk miatt panaszkodnak, hogy ..."mi az h a nőnek nem kell a pocakos pasi?"
Noss aranyom, szépen kezdj el sportolni és edzeni. Ezzel a problémád fele már meg is oldódott.
Aha.
Én ismerek túlsúlyos nőt, akinek a párja lesi minden kívánságát.
Alacsonyra tetted a lécet , ezért nem találsz senkit.
Én is ezt csináltam sokáig, mindenféle vadbarom megtalált, akiknek egy gombóc fagyi is gondokat okozott.
Feljebb tettem a lécet és megtaláltam a társam.
De ehhez az is kellett hogy legyenek elvárásaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!