Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért minden férfinek az insta modell hercegnő típus kell?
Nem mindem férfi keres insta modelt, mert általában tudjuk mik az esélyeink, de szeretnénk olyan nőt magunknak,aki azért igényes magára, ettől még lehet rajta némi plusz kiló. Nők is ugyanúgy elvárják,hogy a pasi kinézzem valahogy.
Azzal ne jöjjön senki, hogy a belső fontosabb, csak mert a csaj úgy gondolta, hogy ha a pasija vékonyan szerette, akkor nem kell vigyáznia az alakjára. Aztán mikor lapátra teszik, akkor meg jön a belső a fontosabb szöveggel. Csakhogy neki ugyanúgy nem fognak esélyt adni, ahogy vékonyan ő sem adott egy kövér férfinak.
A nők is ugyanezt csinálják, amint van jobban kinéző vagy éppen bármiben (szerintük) jobb lehetőség a láthatáron inkább lépnek. Aztán 40 évesen jön a siránkozás, hogy egyedül maradtak, család és gyerek nélkül...
Ismertem pár olyan csajt aki fiatalon már egyből eldöntötte, hogy ő családot akar és normális életet és minő meglepő mindegyik talált maga mellé olyan pasit akivel ez lehetséges volt. A legtöbben a saját korosztályukból...
A kérdező azért utasítja el a 400 ezres minimálbéreseket, mert valószínűleg ő sem ott tart.
De a sok leszóló gondolom el tudna képzelni maga mellé egy olyan nőt aki mondjuk 2 szer annyit visz haza mint ők, plusz gyerekeket is neveljen meg gondoskodjon is rólatok férfiakról(főzés,mosás,takarítás,+ sok energia maradjon a szexre is).
Ti ültök fordítva a lovon.
Természetes hogy vannak igényei, mondjuk ne egy putriban kelljen éhezni gyerekekkel, vagy ne legyen már gond eleve a randi időszakában az udvarlás.
A legtöbben az elején megbuktok!
Nekem a sok rossz ember után jött az idősebb férjem, aki a tenyerén hordoz, és a lányunkat is.
El nem tudnám képzelni az életem az anyagi gondokkal, a félrelépésekkel vagy az ivászattal, ami a legtöbb férfinél funkcionál.
Nem egy putriba akarunk szülni, bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!