Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért minden férfinek az insta modell hercegnő típus kell?
Ha betegség nem gátol a fogyásért tehetnél.
Még nagyon fiatal vagy túlsúlyosnak.
Én erre már rég ráébredtem. Ezért is alakítottam ki inkább az életemet egyedül.
7
Nőkent ugy gondolom, hogy mindkét félnek joga van válogatni és abba senkinek nincs beleszolasa! Nincs jogod leszólni egy férfit azert, mert a csinos, vékony nőket részesitik elonyben! Ugyanakkor, az itt hisztikéző netto 4-500ezret kereső, mamahoteles csóróknak sincs joga leszolnia egy nőt azert, amiert ezen ok miatt, instant elutasitja a pasit!!!
Én legyek magas, jóképű, és relatív izmos, nem pocakos, és ne legyek se tunya, se igénytelem magamra.
Keressek jól, és legyen életcélom a gürizés, hogy a nőnek mellettem jó legyen az élete.
Emelett legyen tökéletes a személyiségem.
Mindig kedves empatikus, és áldozatkész, sose türelmetlen vagy bunkó.
Ja amúgy fogadjam el hogy a nőknek nehéz a szex, és kb semmit nem hajlandók beletenni.
Egy lovaglás, vagy bármi egyéb póz ahol a nőnek kell mozogni, túl nagy kérés. A férfi farok meg undi, és nem is kell álmodjak róla, hogy a szájába veszi egy nő.
Szóval érted, tudjam és fogadjam el mindezt, egy olyan nőért aki még csak nem is tetszik?
Mindkét nem válogatós a külső és belső adottságokat illetően.
Viszont a nők sokkal anyagiasabbak, sokkal jobban nézik a másik nem egzisztenciáját, pénztárcájának vastagságát. A férfiak sokkal normálisabbak, nekik szinte egyáltalán nem számít az adott nő anyagi helyzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!