Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért minden férfinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért minden férfinek az insta modell hercegnő típus kell?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok és ismerkedési szakaszban offolnak. Nem vagyok szép se vékony. Az összes férfi bunkó átverős! Ahogy képbe kerül nekik egy jobb lehetőség (vékonyabb , fiatalabb nő) azonnal eltűnnek.
2024. febr. 20. 05:33
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy személyiséggel sem kompenzálod az adottságaidat.
2024. febr. 20. 05:45
 2/46 anonim ***** válasza:
72%

Ha betegség nem gátol a fogyásért tehetnél.

Még nagyon fiatal vagy túlsúlyosnak.

2024. febr. 20. 05:53
 3/46 anonim ***** válasza:
84%
Vékony szépekkel is szórakoznak. A java része foglalt házas vagy csak szexet keres vagy simán bunkó paraszt.
2024. febr. 20. 05:54
 4/46 anonim ***** válasza:
91%
Arra nem ártana ráébredni, hogy a jóképű, magas, izmos, független férfiak száma véges különösen 30 felett.
2024. febr. 20. 06:53
 5/46 anonim ***** válasza:
31%

Én erre már rég ráébredtem. Ezért is alakítottam ki inkább az életemet egyedül.

2024. febr. 20. 07:01
 6/46 anonim ***** válasza:
86%
Nem minden férfinak az kell, de a jóképű, magas, kigyúrt, gazdag férfiak, akiket te egyedül férfiszámba veszel, megtehetik, hogy válogatnak.
2024. febr. 20. 07:02
 7/46 A kérdező kommentje:
Mindig jönnek az életképtelenek is 400 ezres minimálbéresek. Azokat én is elutasítom.
2024. febr. 20. 07:06
 8/46 anonim ***** válasza:
56%

7

Nőkent ugy gondolom, hogy mindkét félnek joga van válogatni és abba senkinek nincs beleszolasa! Nincs jogod leszólni egy férfit azert, mert a csinos, vékony nőket részesitik elonyben! Ugyanakkor, az itt hisztikéző netto 4-500ezret kereső, mamahoteles csóróknak sincs joga leszolnia egy nőt azert, amiert ezen ok miatt, instant elutasitja a pasit!!!

2024. febr. 20. 07:17
 9/46 anonim ***** válasza:
80%

Én legyek magas, jóképű, és relatív izmos, nem pocakos, és ne legyek se tunya, se igénytelem magamra.

Keressek jól, és legyen életcélom a gürizés, hogy a nőnek mellettem jó legyen az élete.

Emelett legyen tökéletes a személyiségem.

Mindig kedves empatikus, és áldozatkész, sose türelmetlen vagy bunkó.

Ja amúgy fogadjam el hogy a nőknek nehéz a szex, és kb semmit nem hajlandók beletenni.

Egy lovaglás, vagy bármi egyéb póz ahol a nőnek kell mozogni, túl nagy kérés. A férfi farok meg undi, és nem is kell álmodjak róla, hogy a szájába veszi egy nő.

Szóval érted, tudjam és fogadjam el mindezt, egy olyan nőért aki még csak nem is tetszik?

2024. febr. 20. 07:31
 10/46 anonim ***** válasza:
72%

Mindkét nem válogatós a külső és belső adottságokat illetően.

Viszont a nők sokkal anyagiasabbak, sokkal jobban nézik a másik nem egzisztenciáját, pénztárcájának vastagságát. A férfiak sokkal normálisabbak, nekik szinte egyáltalán nem számít az adott nő anyagi helyzete.

2024. febr. 20. 07:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!