Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn a teltkarcsú,100...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn a teltkarcsú,100 kg nők miért viselkednek hercegnőként,mikor élőben szinte nem udvarol nekik?

Figyelt kérdés

Akkor honnan ez a hamis önbizalom?

Irodában dolgozok,sokszor ránézek ezekre a nőkre hogy jajj ez a pasi,az a pasi ezt írta neki,mikor élőben még a cégnél a legrondább férfi sem megy oda hozzájuk?

2022. dec. 11. 20:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
61%

"teltkarcsú, 100kg" 😂😂😂

Az nem teltkarcsú, hanem dagadt, méghozzá nem is kicsit.

2022. dec. 11. 20:29
 2/19 anonim ***** válasza:
30%

Ha csak nem minimum 190 cm magas az illető, akkor már valóban nem teltkarcsú.

Egyébként pedig marketing. Így próbálják értékesebbnek láttatni magukat, hátha valaki lecsap rájuk.

2022. dec. 11. 20:32
 3/19 anonim ***** válasza:
18%

Mert a neten a legocsmányabb nőnek is tucatnyi beteg perverz kanos nyomorék írogat hogy mennyire gyönyörű és mennyire megdugná.

És ebből ők azt szűrik le, hogy valójában nem kell sem lefogyni sem egészségesen élni amikor így is tucatnyian akarják.

Ezért van akkora arc és önbizalom.

2022. dec. 11. 20:39
 4/19 anonim ***** válasza:
19%
200 kg-os nő is kap férfit! De ha a férfi nem tud alkalmazkodni az aktuális trendhez. Hogy 60-70 kg legyen férfiként, hanem mondjuk 85,95,105 stb kg onnantól ő rendezkedjen be az agglegény életére.
2022. dec. 11. 20:42
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem, honnan jön az nektek, hogy egy kövér nő bárkivel szóba fog állni és kegynek vesz, ha szólnak hozzá.
2022. dec. 11. 20:48
 6/19 anonim ***** válasza:
69%

"hanem mondjuk 85,95,105 stb"

Hát inkább vékony legyen, mint kövér vagy agyon gyúrt.

2022. dec. 11. 20:49
 7/19 anonim ***** válasza:
12%

Ezt már másik kérdés alatt leírtam! Sportos vagyok, vékony, széparcú, mégis csak a csóró, luzer, mamahoteles, autóval nem rendelkező, totál értéktelen palik talalnak meg előben. Ehhez képest a nővérem, van vagy 100kg, (de szerintem inkább több) és nem értem, hogyan lehet ilyen vőlegénye! Gyakorlatilag istennőkent kezeli. Amit kiejt a száján azt megkapja kb azonnal, a pasi raadasul sportos, jól néz ki, saját cége van, 2-3 havonta wellnes, évi 1-2 külföldi nyaralás....és még sorolhatnám.

És ezt látom a barátnőim között is...a tulsúlyos baratnőim mentek legelőször férjhez, és nem a selejt maradékhoz, hanem értékes férfiakhoz.

2022. dec. 11. 20:57
 8/19 anonim ***** válasza:
79%
Attòl mert valaki kövér molett duci telt stb. Attòl mèg emberböl van vannak érzései és vàgyhat arra, hogy hercegnöként bánjanak vele.
2022. dec. 11. 20:58
 9/19 anonim ***** válasza:
97%
7: Valami valódi értékét mindig az határozza meg, amit a piacon adnának érte és nem az, amit az eladó szeretne kapni. Ez a párválasztásra is igaz.
2022. dec. 11. 21:12
 10/19 anonim ***** válasza:
66%
Mert az interneten előadhatják a hercegnőt,ha teged kikosaraznak meg 99 másik ír nekik. Egészségükre.
2022. dec. 11. 21:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!