Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért minden férfinek az insta modell hercegnő típus kell?
" Ahogy képbe kerül nekik egy jobb lehetőség (vékonyabb , fiatalabb nő) azonnal eltűnnek."
A nők is pont ugyanezt csinálják a pasikkal. 😉
10
De a kinézete igen! 🤣🤣🤣
Ugyanugy felszinesek vagytok, semmivel sem vagytok "normálisabbak" - Annyi a difi, hogy a felszinesség tárgya más
A kifejezetten szép nőket is átverik, csak szexre használják.
Én 35 évesen ismertem meg a férjem, de ő 19 évvel idősebb.
Gyereket akart és családot, ezt az első randin közölte.
A saját korosztályomban nem volt olyan aki hajlandó lett volna családalapításra.
A másik probléma az volt hogy mivel nem sok önbizalmam volt, nem voltak elvárásaim. Úgyhogy volt aki bezinpénzt kéregetett, volt akinek a pizzáját fizettem és volt aki vacsorázni meg szexelni járt hozzám. Egy szál virágot is sajnáltak tőlem, be vonzottam az irigy sóher férfiakat.
Amikor lett önbizalmam végre, akkor ismertem meg a férjem , aki soha nem jött üres kézzel, udvarolt , mert igazán akart engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!