Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért minden férfinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért minden férfinek az insta modell hercegnő típus kell?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok és ismerkedési szakaszban offolnak. Nem vagyok szép se vékony. Az összes férfi bunkó átverős! Ahogy képbe kerül nekik egy jobb lehetőség (vékonyabb , fiatalabb nő) azonnal eltűnnek.
2024. febr. 20. 05:33
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
88%
Troll kérdés.
2024. febr. 20. 07:36
 12/46 anonim ***** válasza:
63%

" Ahogy képbe kerül nekik egy jobb lehetőség (vékonyabb , fiatalabb nő) azonnal eltűnnek."

A nők is pont ugyanezt csinálják a pasikkal. 😉

2024. febr. 20. 07:37
 13/46 anonim ***** válasza:
91%

10

De a kinézete igen! 🤣🤣🤣

Ugyanugy felszinesek vagytok, semmivel sem vagytok "normálisabbak" - Annyi a difi, hogy a felszinesség tárgya más

2024. febr. 20. 07:47
 14/46 anonim ***** válasza:
45%

A kifejezetten szép nőket is átverik, csak szexre használják.

Én 35 évesen ismertem meg a férjem, de ő 19 évvel idősebb.

Gyereket akart és családot, ezt az első randin közölte.

A saját korosztályomban nem volt olyan aki hajlandó lett volna családalapításra.

2024. febr. 20. 08:08
 15/46 anonim ***** válasza:
78%

A másik probléma az volt hogy mivel nem sok önbizalmam volt, nem voltak elvárásaim. Úgyhogy volt aki bezinpénzt kéregetett, volt akinek a pizzáját fizettem és volt aki vacsorázni meg szexelni járt hozzám. Egy szál virágot is sajnáltak tőlem, be vonzottam az irigy sóher férfiakat.

Amikor lett önbizalmam végre, akkor ismertem meg a férjem , aki soha nem jött üres kézzel, udvarolt , mert igazán akart engem.

2024. febr. 20. 08:13
 16/46 anonim ***** válasza:
42%
14-egy 54 éves férfinek te voltál az utolsó esélye.
2024. febr. 20. 08:17
 17/46 anonim ***** válasza:
88%
Tegyél érte, hogy jó pasikat fogj. Ha ezen keseregsz közben nem teszel semmit, akkor az égvilágon semmi változás nem lesz. Kezdj el fogyni, változtasd a külsőd (smink,hajfestés,vágás,ruhatár stb). Mindenki a szépet és a jót keresi, te is, a férfiak is.
2024. febr. 20. 08:32
 18/46 anonim ***** válasza:
63%
Én is ezt érzem 61 évesen férfiként. Pl. itt lennék én neked. Sem jóképű, sem sovány, sem fiatal, sem ... Vajon én kellek neked? Miért is nem? Szexre sem?
2024. febr. 20. 08:55
 19/46 anonim ***** válasza:
92%
400 ezer minimálbér 🤡🤡🤡 Gyenge incel troll vagy aki ennek max. a felét keresi
2024. febr. 20. 09:10
 20/46 anonim ***** válasza:
94%
19-pontosqn, troll kerdes
2024. febr. 20. 09:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!