Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem miért mindig csak baràtkozni akarnak a férfiak? Illetve baràtkozni miért akarnak csak úgy,egyáltalán?

Figyelt kérdés

Elvált nő vagyok.Mióta már elváltam, azóta kb 4-5 olyan férfi " talált meg", akik csak barátkozni akartak, de azt nagyon.

Ezt volt aki ki is jelentette, más nem jelentette ki, de úgy kezelnek mint egy havert kb, amikor pedig megmondom nekik, hogy én nem szeretnék szimplán csak baràtkozni, akkor viszont nem hagynak békén.

Milyen típusú hiba lehet bennem, hogy ezt váltom ki a férfiakból, illetve mi lehet ennek az oka?

2024. febr. 18. 20:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy nem hagynak békén? Mit jelent, hogy csak barátkozni akarnak, nem akarnak szexet?
2024. febr. 18. 20:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ronda vagy pl, de millió oka lehet
2024. febr. 18. 20:36
 3/14 A kérdező kommentje:
Természetesen kérdeztem tőlük is, de az egyik azt mondta, ő kapcsolatot szeretne,(csak éppen nem történt semmi olyan jellegű), a másik, hogy beszélgessünk többet( 5! hónap után,!) a harmadik, hogy ő nem áll készen egy kapcsolatra..a másik kettőt, nem kérdeztem.
2024. febr. 18. 20:37
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
Baratkozni az az dugni.
2024. febr. 18. 20:38
 5/14 A kérdező kommentje:

1# se szex, se csók, semmi ilyesmi

2# értem én, de akkor nem kell rabolni az időmet, ha ronda vagyok, akkor az làtszik elsőre is szerintem.Nem én másztam rájuk,ők találtak meg engem.

2024. febr. 18. 20:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Akkor lehet tényleg, hogy csak szexet akartak. De lehet nem látták rajtad, hogy nyitott lennél rá, ezért leleptek. A beszélgetős meg szimplán impotens volt.
2024. febr. 18. 20:41
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Én nem.kertelnék neked. Világosan megmondanám, hogy szexkapcsolatot keresek és szabadidő együtt töltéséhez partnert. Ha jó így neked, akoor jó, ha nem nem. Mindig megmondom őszintén.
2024. febr. 18. 20:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem jössz be nekik külsőre eléggé szerintem vagy más a zsánerük. Amúgy meg normálisan nézel ki és belsőd is jó.
2024. febr. 18. 21:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
7-es ezzel nincs is baj. De gondolom sok pasinak trukkozni kell, hogy bejusson a bugyiba.
2024. febr. 18. 21:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem vagy szép.
2024. febr. 19. 08:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!