Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem miért mindig csak baràtkozni akarnak a férfiak? Illetve baràtkozni miért akarnak csak úgy,egyáltalán?

Figyelt kérdés

Elvált nő vagyok.Mióta már elváltam, azóta kb 4-5 olyan férfi " talált meg", akik csak barátkozni akartak, de azt nagyon.

Ezt volt aki ki is jelentette, más nem jelentette ki, de úgy kezelnek mint egy havert kb, amikor pedig megmondom nekik, hogy én nem szeretnék szimplán csak baràtkozni, akkor viszont nem hagynak békén.

Milyen típusú hiba lehet bennem, hogy ezt váltom ki a férfiakból, illetve mi lehet ennek az oka?

2024. febr. 18. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos azt kell mondanom, hogy a személyiséged vonzza őket, valószínűleg megértő, empatikus nő vagy(anyáskodó típus), de sajnos a kémia az nem működik köztetek.

Ha a bugyidba akarnak bejutni 40+ kategóriába akkor nem várnak heteket, hónapokat, aki ezt írja az a a tini kategóriát képviseli.

Azért mennek hozzád azért beszélgetnek veled mert megkapják azt amit otthon nem, és úgy látszik erre vágynak, nem azért keresnek mert szexelni akarnak. Lehetsz távolságtartóbb velük szemben és akkor valószínűleg gyorsabban lekopnak, ki kell próbálni.

2024. febr. 19. 12:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van ez az elkeseredett férfi, aki tkp a pszichológust akarja a társkeresőn megismert nőkkel megspórolni. Ettől azért az nem biztos, hogy te nem vagy vonzó nő, lehet a pasik defektesek.
2024. febr. 19. 12:26
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát!

Azt hiszem, talán a 11-es, illetve a 12-es járhat legközelebb a valósághoz. - De annak is zöldet nyomtam, aki szimplán "lerondàzott". :-)

2024. febr. 19. 19:56
 14/14 A kérdező kommentje:
Abban az egyben vagyok biztos, hogy nem szexet akarnak..
2024. febr. 19. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!