Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondjàk itt hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondjàk itt hogy nem számít van e autója a férfinek?

Figyelt kérdés

A munkahelyen 100 férfi van (plusz mínusz 1-2). És csak azok házasok vagy van nőjük akiknek van autója. Kb 30-35 nek nincsen és azok ilyen Forever Alone típusúak. 🤨

Akkor csak számít az autó nem? Miért nem vállaljátok egy anonim fórumon se a konkrét valóságot, hogy akinek nincs kocsija az kuka?

febr. 17. 07:05
 61/91 A kérdező kommentje:

60

34 éves vagyok. És sose dolgoztam mosógatóként. De én nem ti vagyok, senkit nem nézek le a munkája körülményei miatt.

febr. 17. 16:31
 62/91 anonim ***** válasza:
73%

Akkor arra válaszolj, hogy lehet, hogy a kollégák meg tudnak engedni maguknak egy kocsit, te pedig nem?

A gondolkodásoddal van a probléma. A negatív hozzáállással, a tanult tehetetlenséggel. Semmit se haladtál előre az életedben. A szüeid se okolhatod, hiszen még a testvéreid is előrébb jutottak, ugyanezzel a szülői háttérrel.

Nem az autó hiànya a gond. Az a gond veled, ami miatt autód sincs.

febr. 17. 16:42
 63/91 A kérdező kommentje:

62

Nem közvetlen kollégákról beszéltem. De az egyik kommentben írtam is hogy a kocsis és házas férfiak itt a vezető beosztásuak. Vagy legalábbis nem az egyszerű melósok. 5-600 ezer alatt nem keresnek , nekem meg csak 320 jár. Azaz nekik van miből…

Testvérem közöl 2 simán albérletben laknak a parjukkal. Nem keresnek több pénzt mint én! Azaz nem vitték többre!

1 nővérem lakik kertes házban a férjével és autóik is vannak. De ő olyan volt aki mindig lehúzta a pasijait. Ezt a házukat is a férje és annak apai segítsége által vették. Azaz a nővérem semmit vagy minimálisat adott bele. A nővéremnek nincs 3 év munkaviszonya és 42 éves. Mindig eltartatta magát pénzes pasikkal. Igazán nagy karierr…

febr. 17. 16:51
 64/91 anonim ***** válasza:
100%
Most én honnan tudjam hol laksz meg ott milyen munkák vannak? Nézz körbe, menj be egy boltba pl kell e ember. Találd fel magad. Itt kapasból tudok neked 5 munkát ami plusz jovedelem. Ja hogy havi plusz 150ér nem mozdulsz meg...ok.
febr. 17. 17:22
 65/91 anonim ***** válasza:
100%

"Komolyan elpoénkodjátok a kérdést?"

Ezen mi a poén? Ha ennyire kattant az, akinek nincs autója, akkor ezt is felveszem a szűrők közé.

febr. 17. 17:27
 66/91 A kérdező kommentje:

64

(plusz jovedelem. Ja hogy havi plusz 150ér nem mozdulsz meg...ok.)

240 órát a munkahelyen töltök. Haza kb aludni járok. Hogy mennék még másik munkahelyre is pluszba? Mikor aludjak akkor ? 😒 Hajtanál mint egy rabszolgát hogy a negyvenet ne eljem meg?

febr. 17. 17:32
 67/91 anonim ***** válasza:
94%

66

Nem! senki nem akar hajtani! Te életed, azt csinálsz amit akarsz. Csak ne sírjon a szád, hogy nincs nő!

Egyébként, attol, hogy a nővered egy k*rva, még nem kovetkezik belőle egyenesen, hogy az összes többi nő is az! 34 éves vagyok, és 14 év munkaviszonyom van! Nem kell eltaetania senkinek, de én sem foglak eltartani teged. Gondolok, neked a vékony, csinos, felsőpolcos nők tetszenek ugye. Nem értem, miert választanálak téged, vagy barki más, ha még egy olyan alap dologra sem képes, hogy elérd azt a pár minimumot, amit amugy a nők többsége simán hoz! Képezd at magadat! Keress másik munkat! Szívesen!

febr. 17. 17:40
 68/91 anonim ***** válasza:
100%
Jajj kérdező....pár hónapot hogy jogsi meg kocsi meglegyen kibirnál te is. De nekem tökmindegy, nem a kocsi hiánya miatt nincs nőd.
febr. 17. 20:25
 69/91 anonim ***** válasza:
95%
Akkor most mondok ket olyan munkat, ami ellen kezzel labbal tiltakozhatsz. Az egyik az aldi, gondolom a ti kornyeteken is van. Mindig ott a plakat, hogy keresnek uj embert es a bert is kiirjak, ami tobb a tiednel. A masik a buszsofforok, a volan tarsasagok ket kezzel kapnak az emberek utan, jol fizet es ki is kepeznek. Azzal a tudassal mar kulfoldre is le lehet lepni. Varj kitalalom, egyik sem jo es van 27583874 indokod. OK. Nekem mindegy, hogyan vegetalsz a halalodig, sorvadozzal, rinyalj, picsogj. Egy ferfi nem ilyen, hanem felturi az ingujjat es teljesit, eredmenyeket er el. Anyam nem tudta kifizetni a foiskolat nekem, szegenyek voltunk, apam par eves koromban meghalt. Egy sima panelgyerek voltam videken, biciklim se volt, arra se tellet. A technikusi vizsga utani heten, mar a helyi gyarban dolgoztam 3 muszakban a szalag mellett. Te ennel sokkal jobb korulmenyek kozul indultal. Ma mar megvan a diplomam es egy szoftverfejleszto cegem van. Tudod mi a kulonnseg kozted es koztem? En amikor lehajtottam a fejem, nem sirtam, hanem osszeszoritott foggal, iszonyu motivacioval nekialltam a vegtelennek latszo lepcsosornak. Volt egy tervem, es aprankent elkezdtem megvalositani. Egyesek keresik a csodareszvenyt, amibe invesztalhatnak, hogy gazdagok legyenek. En nem ezt tettem. Gurcoltem, dupla muszakoztam, elere allitottam minden forintot. Aztan lett jogsim. Uj szakmam. Majd ujabb vizsgak. Elmentem masik ceghez, amikor nem emeltek eleget, mentem a kovetkezohoz. Kimentem hitelbol oar honapra angliaba nyelvey tanulni. Megszulettek a gyerekeim. Utana beiratkoztam az egyetemre, szinte hitelbol. Mar reg visszafizettem ezeket. Csak azt csinaltam, amirol tudtam, hogy megterul. Magamba fektettem, nem reszvenyekbe. Hidd el, egyik nom sem kerdezte, hogy van-e autom. Eleg volt mindig csak annyit mondanom, hogy honnan indultam, hova tartok es hol allok pillanatnyilag. Nem erdekelye oket, hogy nincs autom, eppen munkanelkuki voltam, mert a cegemet akartam beinditani, vagy hiteleim vannak. Lattak bennen a potencialt, ami benned sosem volt. Mert te nem tanultal meg kuzdeni. Csak sirni meg toporzekolni. Pedig ezt az energiat remekul be lehetne csatornazni a levezetes helyett. De te inkabb hisztikevel levezeted. Nyugi egy ido utan mar hisztizni sem lesz energiad, mert az idovel egyutt fogy es nem cselekszel, amig tudsz. Egy 35 eves ferfi lazan fel tudja szantani a vilagot. De ahhoz fel kene noni. A tini viselkedessel nem fogsz tudni elorelepni, ide mas kell. Egy felnott cselekvokepes ferfi. Na ez nem vagy. Sokkal nagyobb bajod a jogsi hianyanal, a mktivacio hianya. Es ezt latjak rajtad a nok. Emiatt mondanak rad nemet. A tuleles az nem kunszt, a fejlodes az igazi. Te miben fejlodsz?
febr. 18. 00:29
 70/91 anonim ***** válasza:
76%
69 Buszvezetőnek a B jogsi még mindig kell, azt nem állja a Volán vagy BKV. A kerdezőnek az sincs.
febr. 18. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!