Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjàk itt hogy nem számít van e autója a férfinek?
A munkahelyen 100 férfi van (plusz mínusz 1-2). És csak azok házasok vagy van nőjük akiknek van autója. Kb 30-35 nek nincsen és azok ilyen Forever Alone típusúak. 🤨
Akkor csak számít az autó nem? Miért nem vállaljátok egy anonim fórumon se a konkrét valóságot, hogy akinek nincs kocsija az kuka?
60
34 éves vagyok. És sose dolgoztam mosógatóként. De én nem ti vagyok, senkit nem nézek le a munkája körülményei miatt.
Akkor arra válaszolj, hogy lehet, hogy a kollégák meg tudnak engedni maguknak egy kocsit, te pedig nem?
A gondolkodásoddal van a probléma. A negatív hozzáállással, a tanult tehetetlenséggel. Semmit se haladtál előre az életedben. A szüeid se okolhatod, hiszen még a testvéreid is előrébb jutottak, ugyanezzel a szülői háttérrel.
Nem az autó hiànya a gond. Az a gond veled, ami miatt autód sincs.
62
Nem közvetlen kollégákról beszéltem. De az egyik kommentben írtam is hogy a kocsis és házas férfiak itt a vezető beosztásuak. Vagy legalábbis nem az egyszerű melósok. 5-600 ezer alatt nem keresnek , nekem meg csak 320 jár. Azaz nekik van miből…
Testvérem közöl 2 simán albérletben laknak a parjukkal. Nem keresnek több pénzt mint én! Azaz nem vitték többre!
1 nővérem lakik kertes házban a férjével és autóik is vannak. De ő olyan volt aki mindig lehúzta a pasijait. Ezt a házukat is a férje és annak apai segítsége által vették. Azaz a nővérem semmit vagy minimálisat adott bele. A nővéremnek nincs 3 év munkaviszonya és 42 éves. Mindig eltartatta magát pénzes pasikkal. Igazán nagy karierr…
"Komolyan elpoénkodjátok a kérdést?"
Ezen mi a poén? Ha ennyire kattant az, akinek nincs autója, akkor ezt is felveszem a szűrők közé.
64
(plusz jovedelem. Ja hogy havi plusz 150ér nem mozdulsz meg...ok.)
240 órát a munkahelyen töltök. Haza kb aludni járok. Hogy mennék még másik munkahelyre is pluszba? Mikor aludjak akkor ? 😒 Hajtanál mint egy rabszolgát hogy a negyvenet ne eljem meg?
66
Nem! senki nem akar hajtani! Te életed, azt csinálsz amit akarsz. Csak ne sírjon a szád, hogy nincs nő!
Egyébként, attol, hogy a nővered egy k*rva, még nem kovetkezik belőle egyenesen, hogy az összes többi nő is az! 34 éves vagyok, és 14 év munkaviszonyom van! Nem kell eltaetania senkinek, de én sem foglak eltartani teged. Gondolok, neked a vékony, csinos, felsőpolcos nők tetszenek ugye. Nem értem, miert választanálak téged, vagy barki más, ha még egy olyan alap dologra sem képes, hogy elérd azt a pár minimumot, amit amugy a nők többsége simán hoz! Képezd at magadat! Keress másik munkat! Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!