Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjàk itt hogy nem számít van e autója a férfinek?
A munkahelyen 100 férfi van (plusz mínusz 1-2). És csak azok házasok vagy van nőjük akiknek van autója. Kb 30-35 nek nincsen és azok ilyen Forever Alone típusúak. 🤨
Akkor csak számít az autó nem? Miért nem vállaljátok egy anonim fórumon se a konkrét valóságot, hogy akinek nincs kocsija az kuka?
? Egyetlen exemnek volt csak autója akivel valaha kapcsolatom volt, azt is a munkahelyével járt együtt, nem a sajátja volt.
A férjem pl életem legjobb pasija, minden szempontból, de sose volt autója, még jogsija sincs.
(de az ilyen kérdéseket olvasva elgondolkozok, hogy lehet nekem is autós pasi kell.)
Komolyan elpoénkodjátok a kérdést?
55
Mert nem keresek annyit hogy megengedhessem magamnak a viszgát meg az autó vásárlást > aztán a fentartást.
56
Emiatt elég sok nő elutasit, ez érthető! Miért nem keresel jobban fizető munkát? Miért nem kepzed magadat?
240 órát dolgozok minden hónapban! Hova többet?
Persze keressek más munkahelyet…. Akkor egy szimpla érettségivel és egy 4 éves szakmával (amiben nem vagyok hajlandó dolgozni). Nyelvvizsgák nélkül ajánlatok egy munkahelyet a lakóhelyemhez fél órás közelségben, ja és a jelenlegi 320 ezer nettónál többet kell fizetniük, mert másképp minek váltanék ?!! Tudom hogy nincs ilyen mert évekig küldtem az önéletrajzot mindenféle és sehova nem akartak felvenni csak oylan helyre ahol ennyi sincs a jövedelem.
56: Tulajdonképpen 56 válasz után eljutottunk oda, hogy nem azért nincs barátnőd, mert nincs autód, hanem mert 10 év alatt nem fejlődtél semmit, még mindig mosogatóként dolgozol havi 320e-ért, semmit nem tudsz megtakarítani és még 30 évesen se vállalsz felelőséget semmiért, mindenben a szüleid és a nők hibásak?
Elég megtévesztő címet adtál a kérdésednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!