Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjàk itt hogy nem számít van e autója a férfinek?
A munkahelyen 100 férfi van (plusz mínusz 1-2). És csak azok házasok vagy van nőjük akiknek van autója. Kb 30-35 nek nincsen és azok ilyen Forever Alone típusúak. 🤨
Akkor csak számít az autó nem? Miért nem vállaljátok egy anonim fórumon se a konkrét valóságot, hogy akinek nincs kocsija az kuka?
1
Incelek nem maguktól választják azt a stàtuszt. Csak átlagos férfiak akiket pár 100 éve simán családos emberek lettek volna. De ma már több az elvárás és nem tudják teljesíteni.
2
És nem kéne elgondolkozni, hogy miért? Nem kéne esetleg változtatni? Miért a nő adja lentebb? Nem nektek kéne fejlődni?
Nem mindegy az életkor. Ha pl egy 20 évesnek nincs kocsija az teljesen màs mint ha egy 35 évesnek nincs.
20 éves fiatal és nem érdekli vagy nem volt még lehetősége rà.
35 évesnél azt mutatja túl kényelmes ember. Vàrja a csodàt.
Ez nőkre is igaz!
2
Jaaaa, hogy már nem elég f*sszal a lábad között szuletni? Le is kell tenni valamit az asztalra?.
Én leirom, nekem FONTOS!!, hogy legyen autoja a pasinak! Mert nem fogok senkit furikazni, és akarok gyereket is. (Majd)
3
Vannak határai az embernek. Ha akar fejlődni ha nem, egy pontnál nincsen tovább. És ez lehet kevés a mai nőknek.
4
2 autó is volt , igaz csak egy Suzuki meg egy Opel 20 évesek. De eladtuk őket a szülők halálakor a testvereimmel. Mert nem tudtunk eldönteni kinél maradjanak.
Nekem pl sosem volt elvárásom az autó, mert én rosszul vagyok benne. Hányingerem van meg fáj a fejem. Ha nagyon ritkán autóba is ülök, akkor gyógyszerezni kell magam, de még az sem 100%-os megoldás. Ez gyerekkorom óta így van.
Illetve szeretek mozogni is.
4 vagyok
Nem az autó a lényeg hanem inkàbb a személyiség. De igen akinek van autója az nyilván pozitívumnak szàmit.
Te mit vársz el egy nőtől? Hogy udvarolsz?
Nem a mai nőknek kevés, hanem ti vagytok kevesek. Nem kell itt relativizálni meg kibújni a felelősség alól.
Akármilyen évszámot írunk, ti mindig mindenhol kevesek vagytok.
Ezek az állandó általánosítások, "egy kalap alá vevések" tényleg rohadtul idegesítőek.
Sok kolléganőmnek a fenekéhez van ragadva az autó, nekik nyilvàn ez ismerkedésnél is prioritás. Kényelmesek talán, vagy nem is tudom, nekik így jó.
De nekem pl az a jó, hogy nincs és a másik féltől sem várnám el. Nem szorulok rá egészségügyileg sem, hogy a s...ggem állandóan így fuvarozzam, felesleges környezetterhelésnek is tartom.
Városi ember vagyok, mindent elérek tömegközlekedéssel, vagy kerékpárral.
Ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!