Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számit egy férfinél csúnyának, ha többször hallottam azt a hátam mögött akár utcán, ismerősek között hogy úristen de csúnya, akkor tegyek le hogy csinos barátnőm legyen?
Ezt annyira megnézném egyszer. Emberről, de még állatról se mondtam soha hallótávon belül ilyet. De, nem is hallottam olyat se, hogy más mondaná a delikvens füle hallatára. Itt az oldalon meg többen is ilyen sztorikkal jönnek.
Amúgy, a csúnyaság igen nagy mértékben javítható az esetek többségében. Szóval, találd ki, mitől vagy csúnya és orvosold amennyire lehet.
1
Én már hallottam nem is egyszer, azzal a különbséggel, hogy nem rám mondták, de attól még nem vagyok süket, és az emberek tényleg képesek ennyire "kegyetlenül őszinték" lenni, még akkor is, ha az, akiről éppen beszélnek, az ott van az orruk előtt, és csak úgy csinálnak, mintha halkan beszélgetnének, de közben meg éppen az a "céljuk", hogy ezt hallja az az ember, akiről épp beszélnek.
Nem tudom, értitek? :D
A lényeg kérdező az az, hogy a külső szubjektív. Vannak egyébként csúnya emberek, még objektív szemmel nézve is. Láttam már viszonylag csúnya palit szép lánnyal, de nem gyakori egyáltalán.
3, igazad van, pontosítok, gimiben én is láttam ilyet, de ott se ismeretlenül ment a gcizés. Sokszor nem is volt csúnya a delikvens, csak kirekesztett, akibe direkt rúgtak bele. De, ha egy felnőtt csinál ilyet, ott szerintem megkérdőjelezhető az IQ-ja.
De, elfogadom, hogy van ilyen felnőtteknél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!