Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondjàk itt hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondjàk itt hogy nem számít van e autója a férfinek?

Figyelt kérdés

A munkahelyen 100 férfi van (plusz mínusz 1-2). És csak azok házasok vagy van nőjük akiknek van autója. Kb 30-35 nek nincsen és azok ilyen Forever Alone típusúak. 🤨

Akkor csak számít az autó nem? Miért nem vállaljátok egy anonim fórumon se a konkrét valóságot, hogy akinek nincs kocsija az kuka?

febr. 17. 07:05
 31/91 A kérdező kommentje:

30

A távolság miatt akkor értelek.

“ szülők annyiban segítenek, hogy még tanulok nem kell otthon beleadnom semmibe,”

Ezt ne becsüld le mondom is miért! Én 21 évesen kezdtem dolgozni és 31 éves koromig egy az egyben haza kellett adnom a szüleimnek az egész fizetésemet. Csórók voltunk. Meghaltak , azóta egyedül boldogulok. Ha 10 évig félre tudtam volna én is tenni (nem kellett volna oda adni a pénzem) akkor minden lenne már. Autó is.

Ezt nem értik meg ezen a fórumon is sokan. Ahány ember , ahány család annyi féle élethelyzet. Simán vannak körülmények áldozatai akik nem tehetnek róla ha pl nincs autójuk vagy lakásúk vagy 20 diploma meg nyelvvizsga.

febr. 17. 09:58
 32/91 anonim ***** válasza:
71%

Pont azért nincs csajod, amiért autód se. A kollégáid ugyanebből a fizetésből megoldották a jogsit, vettek autót, fenntartják, tankolják. Fizetik belőle a lakhatást, gyereket nevelnek. Eljutnak nyaralni, néha kirándulni.

Te ugyanebből a fizetésből annyit tudsz felmutatni, hogy a nőkre köpködsz a gyakorin. Mitől lennél életképes?

Miközben leírod, hogy megörököltéted a szüleid autóit amit eladtatok. Látod, az a pénz például pont elég lett volna jogsira!

Nekem az első autóm egy kis 120 ezres Fiat Punto volt. Imádtam! Nem az amcsi filmek miatt kellett 20 évesen. Hanem mert vidéken másképp nem tudtam volna bejárni dolgozni, csak ha mindig bevisz egy kolléga. Mi van, ha ő lebetegszik vagy felmond? Úgyhogy első fizetésből elkezdtem a jogsit, és egy fél éven belül megvolt a Puntom is. A szüleim nem hogy nem segítettek, de X összeget (a fizetésem felét) le is kellett adni a közösbe.

febr. 17. 09:59
 33/91 anonim ***** válasza:
47%

El kellett volna költözni 20 évesen. Probléma megoldva. Vagy egyszerűen csak az asztalra csapni, hogy már pedig nem adsz oda mindent.

De neked kényelmesebb volt így, hogy otthon laktál és kiszolgáltak.

febr. 17. 10:01
 34/91 A kérdező kommentje:

32

“ Miközben leírod, hogy megörököltéted a szüleid autóit amit eladtatok. Látod, az a pénz például pont elég lett volna jogsira!”

Bár semmi közöd hozzá, de egy éven belül halt meg anyukám és apukám is. Szted ki fizette a temetést meg mindent ? Folyamatosan jöttek a nem várt kiadások. A lakás erősen felújítandó, és sorba romlottak el a műszaki dolgok. Amit én cseréltem nyilván egyedül. Amit örököltünk azt a keveset 4 felé elosztottuk a testvérek között. Ami nekem jutott az mind elment a kötelező dolgokra. Egy ftom nem maradt belőle. Nem hogy 500 ezres jogsira.

febr. 17. 10:07
 35/91 anonim ***** válasza:
90%

18 évesen kezdtem dolgozni. A jogsit 1 év múlva elkezdtem. Igaz otthon laktam akkor még, de abban az időben is hazaadtam havi 100 ezret.

Többet mint amit akkor albérletre költöttem volna.

Az első kocsim egy suzuki maruti volt.

Nem derogált nőként beleülnöm.

Csak azért tettem le azt az autót,mert szószerint papír volt. Beleütöttem egyet és behorpadt az egész.

14 éve van jogsim. Nekem fontos hogy a páromnak is legyen. Munkánkból adódóan kell is, anélkül elvéreznénk.

febr. 17. 10:08
 36/91 anonim ***** válasza:
68%

Tök mindegy mit mondunk, mindenre lesz kifogásod. :D

Meghaltak a szüleid. Sajnálom, de pont most kellene helyretenni az életed! Talán először nem egy nőn kéne agyalni, hanem hogy fogod tudni megoldani, kivitelezni, hogy egy jobb életed legyen.

A másik pedig, hogy nem ártana lentebb adni az igényeket. Én is szeretnék egy tesla x plaid-et, de mit csináljak, ha nincs rá pénzem? :D Neked sincs 2 millád egy kocsira, akkor miért nem felel meg a 200 ezres? Ne másoktól várd el, hogy lentebb adják a szintet miattad,csak hogy neked jó legyen...

febr. 17. 10:08
 37/91 anonim ***** válasza:
30%
#36 Mintha te összejönnél olyan férfival, akinek csak 200 ezres autója van.
febr. 17. 10:10
 38/91 A kérdező kommentje:

33

Három testvérem van és abból kettő ugyan úgy velem és a szülőkkel élt. Az egyik totál haza adta a pénzt mint én, a másik az szórakozott hogy kevesebbet ad. Aztán talált egy szamár pasit akinek beköltözött a lakásába és lelépett. Én és a másik otthon maradt testvérem se kerestünk akkora összeget amivel egyedül neki lehetett volna vágni egy albérletnek. Főleg hogy nem lehetett gyűjteni se mert fizetés napján egy az egyben haza kellett adni a pénzünket. Olyan volt mintha nem is dolgoztunk volna.

Igen anyu főzött és sokszor helyettünk is kitakarított. De amikor meghalt egy hét alatt bele szoktam ebbe én is. Azaz nem voltam soha életképtelen. Megy a házimunka , főzés minden.

febr. 17. 10:13
 39/91 anonim ***** válasza:
78%

Most randizom életemben először olyan férfival, akinek van autója és 24 évesen, nem az első pasim.

Budapesten igazából teljesen mindegy, van-e vagy nincs, sokszor sokkal egyszerűbb és gyorsabb tömegközlekedni.

febr. 17. 10:15
 40/91 anonim ***** válasza:
60%

38#

Minek adtad haza az egészet?

Ha akkor nem álltál helyt magadért,akkor most itt az ideje.

37#

Mist adtuk el az egyik kocsinkat, amit 150 ezerért vettünk. Tudod olcsó autónak híg a leve.

Helyette vettünk ismerőstől egy másikat 350 ért. Közel 26 éves autó, de szépen egybe van, szerelő átnézte és nincs nagy hibája. Úgyhogy igen a nők beleülnek olcsó autóba is.

febr. 17. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!