Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjàk itt hogy nem számít van e autója a férfinek?
A munkahelyen 100 férfi van (plusz mínusz 1-2). És csak azok házasok vagy van nőjük akiknek van autója. Kb 30-35 nek nincsen és azok ilyen Forever Alone típusúak. 🤨
Akkor csak számít az autó nem? Miért nem vállaljátok egy anonim fórumon se a konkrét valóságot, hogy akinek nincs kocsija az kuka?
Akkor te valami különleges munkahelyen dolgozol, mert ahol eddig én dolgoztam, a többség tömegközlekedéssel járt miközben kapcsolatban voltak. Felsővezetők jártak kivétel nélkül autóval, mert ha már ott az ingyen céges, akkor miért ne nyilván. Az alattuk lévők közül kevesen.
Persze ha vidéki vagy egy szarul megközelíthető helyen, ott persze hogy sok lesz az autós.
Nőként mivel én béna vagyok a vezetéshez (pedig van jogsim), azaz félek a forgalomtól és inkább nem vezetek nehogy baleset legyen, így fontos számomra, hogy párom vezessen. Van két autónk, az anyagiak nálam nem probléma, az egyiket én vettem, csak nekem a vezetéssel van bajom. Nyilván ha párom valami oknál fogva holnaptól nem vezethetne, nem szakítanék vele emiatt, megoldanánk a dolgainkat másképp.
De ha egy férfi képes a vezetésre, esetleg élvezni is azt, de nem tud 30 éves koráig összerakni pénzt egy akármilyen lelakott olcsó verdára akár, akkor ne csodálkozzon, ha a nők életképesebb férfit választanak.
Fiam 21 éves, már egy éve a saját autóját használja. Igaz, hogy régi Opel, de bárhova el tud menni vele.
11
Budapest. Nincs értelme hazudni. Megfigyeltem. 1-1 eltérés lehet csak benne. A cégnél a magasabb beosztásúak járnak autóval és mind házas vagy élettársa / barátnőjük van. És vannak a melósok akik közt van 30 as férfi aki sztem totál szűz. És nem is egy. Nekik nincs autójuk.
12
Szerintem nem a vezetésen múlik egy ember életképes e vagy sem. Mint korábban írtam volt autóm papíron egy évig. Jogsim nincsen.
500 ezer körül van jelenleg , plusz akkor már olyan autót vennék ami különleges számomra. És persze nem roncs. Talán egy vadonatúj. De ha csak a használtakat nézem akkor is kellene 2 millió egy olyanra ami megfelelne nekem. Ez a iskolával együtt már 2,5 M , egy 320 ezer keresetes ember hogy tapsoljon össze ennyit ? És tudom utána megint lenne súlyadó , biztosítás stb fasság .. amit a szülők után fizettem amíg megvoltak a járgányok amiket örököltünk. Nem olcsó mulatság egy autót fenntartani egyedül. Alacsony jövedelemmel.
Kedves 19
Akinek nincs jogsija az nem életképes? Hány olvasó lehet itt aki ezt most magára veszi? 😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!