Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajlandó lenél főzni a párodra?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, korod és nemed is!2024. febr. 13. 23:27
21/27 anonim válasza:
Igen, N vagyok, 90%-ban ő főz rám :-) sose rendelünk, itthon dolgozunk, van időnk. Én sütni szoktam.
22/27 anonim válasza:
20# Ugyanez, kicsit kevésbé fancy de hasonló kajákat csinálok általában, a férfiak nagy része meg ott van leragadva, hogy SOK HÚS, ZSÍRBAN TOCSOGJON, HÚSOS-ZSÍROS SZAFT, MÉG TÖBB HÚS, NYAMI🙄 Főzzön akkor magának, kétféle kaját nem fogok.
23/27 anonim válasza:
Én hajlandó lennék, alkalomadtán, de nem szoktam. Akkor föznék mondjuk, ha olyan beteg, vagy olyan elfoglalt, de volt már beteg meg elfoglalt és nem kellett főznöm attól még. Nálunk a férjemé a konyha. :D
28/N és 26/F
24/27 anonim válasza:
Ha ő meg takarítana, akkor igen. Bár nem vagyok jó szakács, szóval nem hiszem, hogy jó üzlet lenne neki. 24/N
25/27 anonim válasza:
Igen, nem lenne probléma.
Mondjuk ő beindítja a mosógépet, felporszívóz én meg főzök minden nap-
Meg tudnánk osztani simán.
27/27 anonim válasza:
Magamra se főzök mostanában, szóval nem.
Ha magamra is főzök, akkor természetesen ő is ehet belőle, az étel azért van, hogy megegyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!