Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem hajlandó elismerni azt, hogy egy gazdag pasi jobb esélyekkel indul náluk?
Mert sok nőnél nem indulnak előnnyel.
Én például bevállalom, hogy egy bizonyos pontig előny, ha egy férfinak komoly egzisztenciája van. De egyrészt én ugyanezt fel tudom mutatni, másrészt nem ez az egyetlen kritérium, ami alapján választok.
A legjobb barátnőmet velem ellentétben meg egyáltalán nem érdekli a pénz, és összejött olyan sráccal is, aki az anyjával közösen bérelt pincében nyomorgott.
Kettőnknem pedig van egy közös ismerősünk, akit meg semmi más nem érdekel, csak a srác anyagi helyzete, meg talán a külseje.
A nők továbbra sem egyformák.
Mert mondjuk nincs így, így hát elismerni sincs amit? Soha nem érdekelt a másik pénze, maximum addig, hogy ne keressen minimálbért, se annyit, amiből nem bírja magát eltartani normálisan. Egyetlen egy olyan barátnőm sincs, aki pénzes pasit választott volna, mindenki kb hasonlóan keres a barátjával/férjével.
Amúgy a férfiak közül is vannak sokan, akiknél egy gazdag nő jobb esélyekkel indul, őket miért nem kérdezed meg, hogy miért nem hajlandóak beismerni?
Azért, mert ez nem így igaz (rám), persze valami igazság van benne, de így nem igaz.
Nagyobb esélye van nálam egy gazdagabb udvarlónak? Nem.
Nagyobb esély van rá, hogy a párom gazdag lesz, minthogy nem? Igen.
Lássuk:
Számomra fontosak az alábbiak:
- a hivatását végzi munkaként
- szeret és akar fejlődni
- ambíciózus, vannak céljai
- okos (plusz pont, ha matekosabb beállítottságú, mert én is az vagyok)
Ennek megfelelhet bárki bármilyen munkával és fizetéssel. Nekem jó diplomám, tudásom és tapasztalatom van, egyedül is el tudnám látni a leendő családunkat majd.
Persze egyetemistaként leginkább egyetemistákkal találkozom, főleg szakomhoz közeli területről, így nagyobb az esély, hogy gazdag pasim lesz.
Amit nagyon NEM szeretnék egy pasiban
- kisebbségi komplexus ha én keresek többet
- nem vállalja be (kisebb fizetés esetén) hogy ő marad otthon a gyerekekkel amíg picik, hogy ne az én fizum essen ki
- lehurrogja az én munkámat, lehúz
Egyébként a páromnak nincs munkája, se diplomája, de tartozása van. Mikor összejöttünk se volt neki munkája (bár közben majdnem végig igen). Nagyon jól megvagyunk lassan 2 éve, boldogok vagyunk, együtt élünk.
Nálam előny, ha valaki gazdag, és ezt úgy mondom, hogy nagyobb a fizetésem, mint a barátomé...
Attól, hogy egy tulajdonság előnyös a nők (és konkrétan mindenki más) szemében, attól még nem ez lesz az egyetlen egy mindent kizáró tényező, ami alapján döntést hozunk párválasztáskor.
Pont a mai napon jelentette fel a szomszéd csaj a pénz miatt az apját a rendőrségen,a saját apját.
Ezt onnan tudom,hogy egész társasház halgathatta azt a műsort,üvöltözést amit ezek ketten apa-lánya a pénz miatt levágtak.
Nagy vonalakban,apja tartozott a lányának a pénzével,a lány pedig üvöltözött,hogy feljelenti, utána 2 óra múlva az apja üvöltözött a lányával és annak anyjával,hogy micsoda szégyen a saját lánya feljelentette a pénz miatt,amit úgyis megadott volna.
Csukott ablakok mellett több emelettel feljebb tisztán kivehetően hallottam a szobámban.
Az egész társasház élvezhette ezt a nem kért műsort.
10 Jaj te kis majom...
- A nők váláskor kivel harcolnak az utolsó 5 forintért? Na kivel te kis agyatlan maki? Na? Hát a férfiakkal, baszod...
- Ja, tuti ezért szingli kivétel nélkül minden őr, sofőr, tanár, katona... Ja várj...
- Hátha nekem futja albérlet mellett midnenre, amire akarom, akkor jepp, ezt elvárom a férfitól is.
Amúgy annyi a titok nyitja, hogy ha randa, csóró, tanulatlan lúzerek vagytok, akkor randa, csóró tanulatlan lúzer nőkkel kell összejönni, nem pedig a szép, csinos, igényes, jómódú lányokra csorgatni a nyálatokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!