Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem hajlandó elismerni azt, hogy egy gazdag pasi jobb esélyekkel indul náluk?
Férfiként írom, hogy tök hülyeség ez az általánosítás.
Van olyan 25 éves csaj, aki szakmunkás (csak hogy be tudd lőni az anyagi szintjét) de eddig minden pasija pénzes volt. Hol Los Angeles-ben nyaralgatott, hol Spanyolországban (amit nyilván nem ő finanszírozott), a mostani pasija is elég tehetős. Ő maga egyébként egy egyszerű lány. Szép, szó se róla, de ő ilyen.
De ismerek olyat is, aki szintén szép, egyetemet végzett, és a vízműnél dolgozik a faszija a hibaelhárításnál mint szerelő. Ő is szép, biztos hogy akaszthatott volna pénzesebbet is, de neki ez a pasi kellett.
Tök hülyeség ez a megbélyegzés, hogy "a nők" meg "a férfiak", nem lehet embereket így meghatározni.
Én abban hiszek, hogy ha valakit te valóban érdekelsz, akkor teljesen mindegy hogy pénzes vagy-e vagy sem. Én mint előny sem fogalmaznám meg. Inkább azt mondom, hátránynak biztos hogy nem hátrány ha van egy jó egzisztenciád.
Biztos vagyok benne, hogy sok nőt meg lehet ezzel szédíteni (most abba kár belemenni, hogy kinek mennyire van rendben, hogy a pénzed érdekli, nem pedig te magad), de sok nőt meg k.rvára nem.
A sok pénz kevés, a pasasnak magasnak is kell lennie hozzá.
Alacsony pasi a pénzével együtt se kell nekik... :(
Mert nem igaz. Maximum plusz pont, de nem helyettesít bármilyen más fontos tényezőt.
Pl. sok gazdag férfi ennek megfelelő színvonalú életet él, sok hobbi, utazások, stb. Ez pedig tőlem nagyon távol áll, így eleve nem is húzok jobbra olyat, akinek ott virít az utazós képe, mert azt gondolom, hogy nem illenék hozzá.
Mindegy, hogy mit mond a nő, a pénzes a nyerő.
Igen, tudom, hogy a csóróbb srácoknak is jut nő, de milyen?
Mert 100-ból 99 csaj egyből kukába rak, ha szülőkkel élsz, őrként dolgozol, nincs kocsid, nem vagy diplomás,...
28
Hát ilyan, jut, amilyne nekik való. Ez ilyen, mióta világ a világ.
Mindenkinek olyan pár jut, amilyet össze tud hozni...
#28 Mindegy, hogy egy rinyagép, akinek jóllehet az életben nem volt még köze nőhöz mit mond, rengeteg nőnél nem a pénzes a nyerő, pont.
Hogy milyen nő jut a csóró pasinak? Pont olyan, amilyenek ők maguk is és amilyen nekik való. Hasonlóan csóró. Vagy talán a csórónak is tehetős nő kell? Esetleg a csórónak is a fullos, modell alkatú, csini pofijú nő kell? Nem jó a hozzá hasonló kaliberű? De azért a nőket mindennek elhordjátok, ha kinézetre meg esetlegesen egzisztenciára is magához hasonló férfit keres vagy ha a számára vonzóbb, helyesebb férfit választja. Nagyon vicces.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!