Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő miért nem hajlandó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő miért nem hajlandó elismerni azt, hogy egy gazdag pasi jobb esélyekkel indul náluk?

Figyelt kérdés
2023. nov. 13. 15:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
12%

10#

11#

A stílus maga az ember

2023. nov. 13. 16:40
 12/31 anonim ***** válasza:
55%
Esetleg valami releváns meglátás, utolsó?
2023. nov. 13. 16:42
 13/31 anonim ***** válasza:
81%

“Mert hazug, megbízhatatlan és kétszínű minden nő!”

Épp csak annyira, amennyire minden férfi is. :)

Gyengébbek kedvéért: semennyire.

De biztosan azért van egy rakat átlagos keresetű (sőt csóró) férfinak is barátnője meg felesége, hisz köztudott, hogy az összes raktáros, mentős, bolti eladó, árufeltöltő, pénztáros, futár stb stb mind-mind egyedülállóak. Ja várjunk csak, mégsem. Na se baj, legalább lehetett egy kicsit köpködni, csak a szokásos.

2023. nov. 13. 16:48
 14/31 anonim ***** válasza:
23%

Nekem nem kéne gazdag pasi, mivel én csóró vagyok.

Még csak az kéne, hogy fizetgessen nekem mindent, mint valami kisgyereknek.

2023. nov. 13. 17:13
 15/31 anonim ***** válasza:
55%
Mert nem igaz. Nem akarom, hogy zsarnokoskodjon felettem valaki, meg kiszolgáltassa magát, mert sokat keres.
2023. nov. 13. 17:21
 16/31 anonim ***** válasza:
50%
Azért nem, mert nem indul jobb esélyekkel. Hangyaf_sznyival sem.
2023. nov. 13. 18:08
 17/31 anonim ***** válasza:
31%

Üzenet az itteni hazudozóknak:

Várkonyi Andrea biztos a hatalmas intellektusa és megkapó személyisége miatt van Mészáros Lőrinccel :D. Meg a playboy-nyuszik is egészen biztos Hugh Hefner elképesztő férfiassága miatt voltak vele.

Vannak megvehető nők (és amúgy férfiak is, csak róluk ritkábban hallani). Vannak, akik olcsóbban (pl. egy zsákfaluban, mélyszegénységben élő, tanulatlan nő el fog ájulni akár attól a 500e forinttól is, de a harmadik világból is költöznének ide akár állampolgárságért), vannak, akik drágábban. És vannak, akiket nem lehet megvenni.

2023. nov. 13. 18:13
 18/31 anonim ***** válasza:
67%
Ha a celebek élete a mérvadó számodra egy ilyen kérdésben, akkor menj többet valódi emberek közé.
2023. nov. 13. 18:17
 19/31 anonim ***** válasza:
56%
18, ezt mondom. Én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni. Létezik Várkonyi meg playboynyuszik, az nem jelenti azt, hogy mindenki megvehető, ahogy írod is.
2023. nov. 13. 18:20
 20/31 anonim ***** válasza:
60%
Ha minden másban egyeznek, akkor igen, de ilyen még úgy sincs.
2023. nov. 13. 19:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!