Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem hajlandó elismerni azt, hogy egy gazdag pasi jobb esélyekkel indul náluk?
Attól függ, kivel szemben.
Olyannal szemben, aki több éve munkanélküli, egy kólára nem tud / akar meghívni, aki mellett nem lehet elmenni egy évben 2-3 napra nyaralni, aki minimálbért keres, annak a nagy részét elveri sörikére meg cigire? Abszolút, ezt nem is tagadom. Olyannal szemben, aki akár nálam kicsit kevesebbet keres vagy ugyanannyit? Nem, amennyiben személyiségre is OK. Mondjuk hála az égnek én átlag felett keresek, van saját lakás (örökségből ugyan, tehát nem én dolgoztam meg érte, azt is bevallom), gyereket sem akarok, ezért én "megengedhetem magamnak azt, hogy ne nagyon válogassak" anyagiakat tekintve, ameddig nem velem akarja eltartatni magát az illető vagy aki miatt nagyon le kellene adnom a megszokott életszínvonalamból. Belsőre meg válogatok bőven :). Volt is amúgy komoly, hosszú távú, együttélős párkapcsolatom olyannal, aki a felét nem kereste meg annak, amitén, nem amiatt lett vége, mert hirtelen nem volt elég pénzes nekem :D.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!