Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hajlandó lenél főzni a párodra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajlandó lenél főzni a párodra?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, korod és nemed is!
2024. febr. 13. 23:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de én mostanában figyelek arra, hogy mennyit és milyen minőségben étkezem. Nem igazán használok olyan alapanyagokat amik nem felelnek meg ennek a kitételnek.
2024. febr. 13. 23:29
 2/27 anonim ***** válasza:
95%
Beosztás kérdése. FŐzök szívesen, de akkor mást meg ő csinál. A lényeg, hasonlóan fektessün időt és energiát az otthoni dolgokba.
2024. febr. 13. 23:29
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De ha épp én főzök, abból ehet természetesen. De nem főzök minden nap, szóval ha minden nap meleg, főtt étel az elvárás, akkor bizony neki is kell. 32N
2024. febr. 13. 23:30
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja, minden nap én sem főznék :D A #2 voltam. És csak max. fél órát igénylő kajákat (a sütőben sülhet egy óráig is). Legalábbis hétköznap.
2024. febr. 13. 23:32
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Mindennap?

Nem, de enni úgyis muszáj, és elvárom hogy ő is főzzön néha.

2024. febr. 13. 23:34
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten szeretek főzni, sütni, cserébe ő mosogat. 31N
2024. febr. 13. 23:38
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, heti 3x főzök. A hobbim a jó ételek elkészítése. Ja és én vagyok a férj.
2024. febr. 13. 23:48
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Szoktam főzni, és természetesen kettőnkre. De az nem menne, hogy kötelességszerűen várja el, hogy mindig legyen főtt étel. Ha nincs kedvem, akkor vagy főz ő, vagy van hideg kaja, vagy lehet rendelni...

Volt, hogy sajátos étrenden voltam, akkor főztem mindkettőnknek külön. Általában próbáltam úgy, hogy ugyanazt meg lehessen mindkét verzióban, csak kis változtatással. Így nem okozott nagy problémát a külön-külön főzés.

2024. febr. 13. 23:49
 9/27 anonim ***** válasza:
69%

Nem.

Én nem nagyon szeretek, vagy tudok főzni, illetve nekem az evés is csak nyűg, így semmi motivációm.

Ellenben a párom szereti a hasát, és szeret, és tud is főzni. Szóval ez rá marad. Cserébe szívesen takarítok meg minden egyéb. 19L

2024. febr. 14. 00:27
 10/27 anonim ***** válasza:

Igen.

30/F

2024. febr. 14. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!