Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajlandó lenél főzni a párodra?
Figyelt kérdés
A kérdés adott, korod és nemed is!2024. febr. 13. 23:27
1/27 anonim válasza:
Igen, de én mostanában figyelek arra, hogy mennyit és milyen minőségben étkezem. Nem igazán használok olyan alapanyagokat amik nem felelnek meg ennek a kitételnek.
2/27 anonim válasza:
Beosztás kérdése. FŐzök szívesen, de akkor mást meg ő csinál. A lényeg, hasonlóan fektessün időt és energiát az otthoni dolgokba.
3/27 anonim válasza:
Nem. De ha épp én főzök, abból ehet természetesen. De nem főzök minden nap, szóval ha minden nap meleg, főtt étel az elvárás, akkor bizony neki is kell. 32N
4/27 anonim válasza:
Ja, minden nap én sem főznék :D A #2 voltam. És csak max. fél órát igénylő kajákat (a sütőben sülhet egy óráig is). Legalábbis hétköznap.
5/27 anonim válasza:
Mindennap?
Nem, de enni úgyis muszáj, és elvárom hogy ő is főzzön néha.
6/27 anonim válasza:
Kifejezetten szeretek főzni, sütni, cserébe ő mosogat. 31N
7/27 anonim válasza:
Igen, heti 3x főzök. A hobbim a jó ételek elkészítése. Ja és én vagyok a férj.
8/27 anonim válasza:
Szoktam főzni, és természetesen kettőnkre. De az nem menne, hogy kötelességszerűen várja el, hogy mindig legyen főtt étel. Ha nincs kedvem, akkor vagy főz ő, vagy van hideg kaja, vagy lehet rendelni...
Volt, hogy sajátos étrenden voltam, akkor főztem mindkettőnknek külön. Általában próbáltam úgy, hogy ugyanazt meg lehessen mindkét verzióban, csak kis változtatással. Így nem okozott nagy problémát a külön-külön főzés.
9/27 anonim válasza:
Nem.
Én nem nagyon szeretek, vagy tudok főzni, illetve nekem az evés is csak nyűg, így semmi motivációm.
Ellenben a párom szereti a hasát, és szeret, és tud is főzni. Szóval ez rá marad. Cserébe szívesen takarítok meg minden egyéb. 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!