Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hajlandó lenél főzni a párodra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajlandó lenél főzni a párodra?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, korod és nemed is!
2024. febr. 13. 23:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő meg csinálja az összes mosogatást amit meg én utálok, persze. Még sütök is neki.

24/N

2024. febr. 14. 02:05
 12/27 anonim ***** válasza:
9%

Szeretek főzni de nem minden nap! Szóval legyen pénze ételt rendelni mondjuk heti 3x.

29/n

2024. febr. 14. 05:47
 13/27 anonim ***** válasza:
50%

Természetesen. 100%ban én látom el a hazimunkát. 33N

(Az én munkám 8 ora HO, fix. Az övé vállalkozás, és inkább 16 is olykor...Így az egszerübb, és célravezetőbb, mert abban időben amit ő házimunkára forditana, azt inkább pénzkereséssel tölti a közös célok elérese érdekében. Ezt azért irtam csak le, mert ez a házikunka/főzés kérdeskör soha nem fekete-fehér. Meg kell vizsgálni az egyéni élethelyzeteket. Exeim pl ugyanugy beosztottak voltak mint én, nekik ezt nem tettem meg értelemszerüen. Szóval adódik a kérdés, az IGEN/NEM,ekből mit szűrsz le? :) semmit...

2024. febr. 14. 06:10
 14/27 anonim ***** válasza:
68%

Nem. Magamra sem teszem soha, szó szerint az év egyetlen napján sem, mert úgy rühellem és akkora antitalentum vagyok. Megoldom máshogy, és abba sem halok bele, ha nincs minden nap főtt étel. Madárétkű, vékony kis nő vagyok, nem központi kérdés nálam.

Soha nem találkoztam még olyan férfival, akinek ez így elfogadható, és ez nem engem minősít...

32/N

2024. febr. 14. 06:54
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha ráérek igen. 33N
2024. febr. 14. 07:32
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Az összeköltözés előtti átállt étkezésem miatt esetek többségében én főzök kettőnkre. Sokáig anyum főzött rám, most az élet visszakéri ezt. :-)

35/F

2024. febr. 14. 09:08
 17/27 anonim ***** válasza:
Persze, szívesen főzök, ha épp van időm. Ha viszont arra vár, hogy anyuci módjára etetem, akkor csalódnia kell.
2024. febr. 14. 09:13
 18/27 anonim ***** válasza:
51%
Folyamatosan csak én? Nem.
2024. febr. 14. 09:30
 19/27 anonim ***** válasza:
36%
Nem. Főzzön magának.
2024. febr. 14. 09:34
 20/27 anonim ***** válasza:
55%

Nem, és nem azért, mert nem tudok, hanem amikor valakire főzöl, az is figyelembe kell venni, mit szeret.

Anyukám ezt csinálta. Ugyanannyit dolgozott, mint apám, többet keresett, de a hétvégéje azzal ment el, hogy főzött normálisan nekünk, apámnak meg a pacal-pörkölt vonalon csinálta mindig a kajákat.

Abból adok, amit magamnak csinálok. De nincs semmi töltött, rakott, rántott dolog. Ma pl. tervezem megcsinálni a tofut quinoa salival, avokádóval, mangóval. Lehet rakok bele tojást vagy egy kis fokhagymás bébispenótot. Ez nem minden férfit elégít ki.

2024. febr. 14. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!