Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ausztriában élve hogyan ismerkedhetek magyarországi nővel, aki hajlandó lenne kiköltözni hozzám?

Figyelt kérdés

Hiába beszélek angolul és németül, a magyar nőkkel jövök ki a legjobban.

Tudom, van Ausztriában is bőven magyar, de mégsem olyan sok, főleg úgy, hogy nem nagyvárosban lakom.

Ráadásul van egy olyan belső vágyam, hogy valakit szívesen kiemelnék abból a magyarországi nyomorból, és egy sokkal szimpatikusabb, szebb életvitelre változtatna, csak miattam. Én nagyon jól élek itt, és ezt az élményt, ami nem önmagában a pénzről szól, mással is szívesen megosztanám.

Ezek miatt szeretném azt, hogy valakit kicsábítanék magamhoz Magyarországról. Azonban senkinek a homlokára nincs ráírva, hogy nyitott arra, hogy elköltözzön otthonából, és megértem azokat, akiknek ez a döntésük. Szerintem nagyon kevesen lennének erre nyitottak, ezért nem tudom, hol kezdjek keresni ilyet. Így egyelőre nincs kedvem kezdeményezni sem, mert nem hiszek benne, pedig néha látok érdeklődő szemeket, amikor Magyarországon járok.

Tudnátok ötletet adni, hol ismerkedhetnék magyarokkal, hogy találjak olyat, aki nyitott lenne kiköltözni egy jó kapcsolat miatt? Ha ezen felül egyébként is gondolkodott a külföldre költözésben, csak hiányzott egy impulzus, egy biztos pont, akkor két legyet üt egy csapásra.

2023. júl. 1. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

A kérdés úgy állná meg a helyét, hogy "Hogyan ismerkedhetek magyarországi nővel, aki hajlandó itt maradni, vagyis nem külföldre költözni szeretne?"

Mindenhol, mindenütt azt látni, olvasni, hallani hogy világ világtalan külföldön képzeli a jövőjét (vannak, akik még nem tudják hogyan..! )

Regisztrálsz egy társkeresőn, ki írod a profilodba ezt, esetleg tettekkel is bizonyítod (ne tűnjön beetetésnek) és fél Mo. közül válogathatsz!

2023. júl. 1. 21:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Eddig egyetlen nőt kérdeztem meg ez ügyben, akit az utolsó Magyarországi hónapjaimban ismertem meg igazán, az egyetem vége felé, de rögtön az egyetem után elköltöztem külföldre. Vele egyértelmű volt a kölcsönös szimpátia. Megköszönte, hogy megkérdeztem, de nem hajlandó elköltözni otthonából.
2023. júl. 1. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is rengetegen boldogan ugranának egy csettintésre.

Mondjuk elég nagy a rizikó is, hogy nem miattad, hanem az anyagi jólét miatt mennének bele veled egy párkapcsolatba. Ha már így hirdeted, hogy neked milyen jól megy, sose fogod megtudni, hogy a párod valóban téged akar, vagy csak egy ugródeszkát a jóléthez.

2023. júl. 1. 21:29
 4/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy egy teljesen új ismerősnél ennek tisztázása közel sem az első kérdések közé tartozik, és hatalmas energiapazarlás egy olyan kapcsolatba belefektetni, ami aztán itt elakad.
2023. júl. 1. 21:29
 5/12 anonim ***** válasza:
55%

Én szívesen költöznék, bár csak angolul beszélek.

Egyedülálló, gyermektelen, fiatal, vékony, alacsony, budapesti nő vagyok és párkapcsolatot keresek! :)

Sem a munkám, sem a családom, sem barátok nem tartanak Budapesten. :(

2023. júl. 1. 21:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem eltartott senki nem akar lenni a kiszolgáltatottság miatt, de ha tudsz neki munkát szerezni akkor kimennének.
2023. júl. 2. 00:57
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha időt és energiát sem akarsz pazarolni rá, akkor mi a kérdés? Tegyél fel hirdetést, amiben nyilvánvalóvá tennéd, hogy venni akarsz magadnak egy nőt gyakorlatilag, aki passzol az életviteledbe, kellően hálás a lehetőségért, és megy és beidomul a te életedbe, gyakorlatilag ezt szeretnéd. Akkor eleve csak olyan jelentkezik/bonyolódik veled ismerkedésbe, aki nem nyögi be hónapok után, hogy nem tud külföldre menni. Nem láttam, hogy írnál kort, de azért annak, aki magyarként Mo-n él, és nincs semmi kötöttsége, se munka, se végzettségbeli akadályok (vagy nem releváns, mert esze ágában sincs kint dolgozni), és annyi esze van, hogy simán megpattanna egy kapcsolat miatt úgy, hogy már az ismerkedés szakasz is inkább a kiköltözős verzió, nyilván kényszerből, az kb az a színvonal, mint a TLC-n futó 90 nap jegyesség c. műsorban. Ott is az USA-ba költöző félről ordít, hogy aranyásó kategória, a legtöbb esetben nem is működik a dolog.
2023. júl. 2. 08:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Férfihoz képest elég sok empátiás képességem van, ki tudom szűrni azokat, akiknek nem a kapcsolat a fontos.
2023. júl. 2. 08:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Találtál már? Én szívesen mennék, ha működik valakivel a kapcsolat :) Rokonaim is az osztrák határhoz közel laknak, ezzel sem lenne baj.
2023. okt. 1. 15:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2023. okt. 1. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!