Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ausztriában élve hogyan ismerkedhetek magyarországi nővel, aki hajlandó lenne kiköltözni hozzám?

Figyelt kérdés

Hiába beszélek angolul és németül, a magyar nőkkel jövök ki a legjobban.

Tudom, van Ausztriában is bőven magyar, de mégsem olyan sok, főleg úgy, hogy nem nagyvárosban lakom.

Ráadásul van egy olyan belső vágyam, hogy valakit szívesen kiemelnék abból a magyarországi nyomorból, és egy sokkal szimpatikusabb, szebb életvitelre változtatna, csak miattam. Én nagyon jól élek itt, és ezt az élményt, ami nem önmagában a pénzről szól, mással is szívesen megosztanám.

Ezek miatt szeretném azt, hogy valakit kicsábítanék magamhoz Magyarországról. Azonban senkinek a homlokára nincs ráírva, hogy nyitott arra, hogy elköltözzön otthonából, és megértem azokat, akiknek ez a döntésük. Szerintem nagyon kevesen lennének erre nyitottak, ezért nem tudom, hol kezdjek keresni ilyet. Így egyelőre nincs kedvem kezdeményezni sem, mert nem hiszek benne, pedig néha látok érdeklődő szemeket, amikor Magyarországon járok.

Tudnátok ötletet adni, hol ismerkedhetnék magyarokkal, hogy találjak olyat, aki nyitott lenne kiköltözni egy jó kapcsolat miatt? Ha ezen felül egyébként is gondolkodott a külföldre költözésben, csak hiányzott egy impulzus, egy biztos pont, akkor két legyet üt egy csapásra.

2023. júl. 1. 21:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
fogd meg a rozzant bömbidet, menj el vele valami zsákfaluba borsodba, és vegyél magadnak egy tetszetős szolgát, még örülni is fog a lány családja hogy megszabadull tőle és még pénzt is kap. te megmentő-szindrómás balfsz.
2023. okt. 2. 12:03
 12/12 A kérdező kommentje:
Mik ezek az új kommentek, miután már rég elfelejtettem ezt? :D
2023. okt. 2. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!