Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a mai nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai nők annak ellenére, hogy fikázzák az internetes társkeresést, mégis csak interneten hajlandóak ismerkedni?

Figyelt kérdés

Én abba a férfi kategóriába tartozom, aki ugyan nem top kategóriás, de még visszaírnak neki a nők, tehát még nem halok meg szüzen és nem járok nagyon rosszul a netes társkeresők létezésével. De ha csak egy ponttal szarabb pasi lennék (ami még mindig kicsit átlag feletti), már szüzen halhatnék meg, a netes társkeresők miatt. Amikhez a nők ragaszkodnak, mert nem hajlandóak máshol ismerkedni!

Ha elmegy az ember szórakozóhelyre, mit lát? Szinte csak férfiak, esetleg 1-2 egzotikus külföldi pasira vadászó luvnya. A normális nők már nem járnak bulizni. Miért nem? Ezerszer hallottam már, hogy: "Mert oda jön hozzánk a sok nyomi, amikor csak táncolni akartuk lemenni a barátnőimmel."

Tehát ez magyarul mi? Nem akarnak ismerkedni.

Ugyanez van élőben az utcán, villamoson, buszon, ha akkor szólítasz meg nőket az zaklatás! Már rendőrt is hívnának lassan. A munkahelyen nem lehet ismerkedni mert házinyúlra nem lövünk, egyébként is az munkakapcsolat, másrészt meg nem mindenkinek van koedukált irodai munkahelye.

Egész egyszerűen a nők hiába fikázzák nagyon, de mégis csak interneten hajlandóak ismerkedni manapság. Ez tény. De miért?

Az élő ismerkedéstől miért égett ki mindenki? Pedig az sokkal személyesebb volt és valódibb.

2024. jan. 11. 12:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Nincs olyan, hogy "a mai nők". Több különböző csoportot mosol össze, kérdező. Innentől kezdve az egész okfejtésed megy a levesbe.
2024. jan. 11. 13:03
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

"vadászó luvnya"

"top kategóriás"

"a mai nők"

Én nem csodálkozom, hogy nem akarnak VELED ismerkedni. Itt pár sorban megmutattad, hogy valószínűleg agresszívan és visszataszítóan viselkedsz.

2024. jan. 11. 13:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt a jelenséget én sem értem... volt munkatársam úgy volt fent, hogy egy tulipán volt a profilképe, és nekem sírt, hogy a férfiak szóvá teszik, hogy miért nincs képe, de ő nem akar kitenni. Mondom én is fent vagyok és nem gáz fent lenni. Válasz: "nem a f.aszt nem". Kösz b+.
2024. jan. 11. 13:05
 4/17 anonim ***** válasza:
85%

Szóval luvnyának hívod a bulizó csajokat, majd nem érted, hogy a csajok miért nem szeretnek bulizni járni. Talán pont ezért.

Elmegyek bulizni, és az összes kanos senkiházi azt hiszi, hogy igényt formálhat rám és a testemre, és mélységesen fel vannak háborodva, amikor visszautasítom őket. Ja de persze akárkivel hazamennék, akkor meg gondolom az lenne a probléma, hogy mekkora világi rbanc vagyok. Nektem amúgy sehogyse jó.

2024. jan. 11. 13:13
 5/17 anonim ***** válasza:

Én nem hívom így a csajokat, jössz? :D

2024. jan. 11. 13:17
 6/17 anonim ***** válasza:
80%

A valóság úgy néz ki, hogy töketlenek vagytok.

A munkahely mondjuk rázós terep, bulikban pedig leginkább egyéjszakásozni lehet. De mindenhol máshol csak lestek, sokszor azt is úgy, hogy észre se lehessen venni. Akkor? Marad a net, akármennyire utáljuk.

2024. jan. 11. 13:19
 7/17 anonim ***** válasza:
61%

Az életben nem voltam soha bulizni szórakozóhelyen, de mégse voltam soha fél évnél tovább szingli. A netes társkeresést preferáltam, de szívesen ismerkedtem személyesen is, csak az akkor jött össze, ha a pasi kezdeményezett, mert nekem az nem ment.

Viszont az így ismeretlenül is lejön az írásodból, hogy teljesen 1 kalap alá veszel minden nőt, aztán mikor 1 témában kibukik, hogy többféle felfogás van, rögtön értetlenkedsz. Ez olyan szintű logikai hiány a fejedben, hogy van sejtésem miért van sok kudarcélményed.

2024. jan. 11. 13:25
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
Azért mert a mai világban egyre több a szemét férfi, aki nem érti, hogy a NEM = NEM! Hiába utasítja el a nő normális hangnemben akkor is tolakodik fölöslegesen. Azt se felejtsük el, hogy rendesen még közeledni, ismerkedni se tudnak és a nők inkább netre mennek ahol rögtön kiszúrják a szemét férfiakat, akiről meg randik során derül ki, hogy mégiscsak az azután repül a szemétkosárba.
2024. jan. 11. 14:00
 9/17 anonim ***** válasza:
71%
Utálom az online társkeresést, de más opcióm nincs. Otthonról dolgozom, egyedül élek, a barátaim meg nem nagyon szeretnek kimozdulni. Ez van.
2024. jan. 11. 14:03
 10/17 anonim ***** válasza:
20%

Több helyen is sántít ez a kérdés. Meg te is, kérdező.

Lásd a 2-es válaszolót.

2024. jan. 11. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!