Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai férfiak azért találják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiak azért találják nehezebbnek a társkeresést, mert csak internetes társkeresésben gondolkodnak?

Figyelt kérdés

Lehet hallani hogy milyen elvárásaik vannak a nőknek, minden férfit visszautasítanak hogy alig válaszolnak stb. nyilván azért mert az interneten tömörülnek mind és személyesen nem mernek ismerkedni, én abszolút nem vagyok helyes férfi, de állítólag nálam jobb kategóriás barátnőim voltak.

Mostani páromat például vagy jóga közösségben szedtem össze ahhol szinte csak nők vannak, néztek is hohy mit keresek ott. Megtetszett egy nő, elkezdtük beszélgetni, elhívtam randizni és így össze is jöttünk

2024. jan. 7. 18:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%
Van, akinek már csak az online társkeresés lehetősége marad. Lassan 40 éves apukaként felesleges bohócot csinálnom magamból, hogy nőket szólítsak le. Sajnos nem mozgok olyan közegekben hogy potenciális jelöltekkel találkozzak (szintén gyerekes anyukák).
2024. jan. 7. 18:17
 2/23 anonim ***** válasza:
97%

Azért tartják nehezebbnek, mert a külsejük nem elég jó a belépőhöz, ezért szerintük ÁLTALÁNOSSÁGBAN nehezebb a társkeresés, pedig párt találni régen is nehéz volt annak, aki szarul nézett ki.

Lényegtelen, hogy élőben vagy interneten ismerkedik valaki, ha nem néz ki elég jól, akkor nem kapja meg az esélyt arra, hogy utána elinduljon valami ismerkedés. Maradnék a régi közhelyhez.

Külső megfog, belső megtart. De a külső nélkül nem jut el a nő szívéig, pláne az ágyáig.

2024. jan. 7. 18:18
 3/23 anonim ***** válasza:
56%

Nem, azét szenved sok pasi mert csak annyit foglalkozik a pár kereséssel hogy reggel sz@r@s közben tinderezik.

Ez semmi.

2024. jan. 7. 18:18
 4/23 anonim ***** válasza:
88%
Erre én is gondoltam. Beiratkozni jógázni, aerobikra vagy táncra, ahol jó eséllyel nőtöbblet van. De valahol olyan szánalmasnak érezném, hogy csak azért csinálok olyan dolgokat, amelyek nem érdekelnek, hogy ismerkedjek, vagy ahogy te fogalmaztál, összeszedjek egy nőt. Szóval nem lett belőle semmi. De lehet, hogy egyszer valahogy ráveszem magam.
2024. jan. 7. 18:20
 5/23 A kérdező kommentje:
2. Ez nem igaz ugyanis interneten tényleg csak külső alapján ítélnek nem egy nőtől hallottam már hogy a páromat interneten balra húztam volna
2024. jan. 7. 18:23
 6/23 anonim ***** válasza:
74%

5

Feltehetően nem fotogén alkatok. Neked van párod kérdező?

2024. jan. 7. 18:23
 7/23 A kérdező kommentje:
4. Hidd el megéri először én is így voltam vele amikor én meg egy másik pasi volt szinte csak nők voltak, néztek is.... három szingli is volt közöttük az egyik az túl jó volt ott esélyem nem lett volna volna, a másikkal össze is jöttem az is elég csinos vékony nő volt
2024. jan. 7. 18:24
 8/23 A kérdező kommentje:
6. Igen nem olvastad a kérdést jóga órán szedtem össze
2024. jan. 7. 18:25
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a nőknek nem jó sztori, hogy egy csúnya pasi eljátssza, hogy érdekli a jóga, hogy pinát kapjon.
2024. jan. 7. 18:25
 10/23 A kérdező kommentje:
6. Ez nem csak a fotogénségről függ azért nem csupán külső alapján ítél sok nő higgyétek el, de a társkeresőn csak a külsőt látják
2024. jan. 7. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!