Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak azért találják nehezebbnek a társkeresést, mert csak internetes társkeresésben gondolkodnak?
Lehet hallani hogy milyen elvárásaik vannak a nőknek, minden férfit visszautasítanak hogy alig válaszolnak stb. nyilván azért mert az interneten tömörülnek mind és személyesen nem mernek ismerkedni, én abszolút nem vagyok helyes férfi, de állítólag nálam jobb kategóriás barátnőim voltak.
Mostani páromat például vagy jóga közösségben szedtem össze ahhol szinte csak nők vannak, néztek is hohy mit keresek ott. Megtetszett egy nő, elkezdtük beszélgetni, elhívtam randizni és így össze is jöttünk
Azért tartják nehezebbnek, mert a külsejük nem elég jó a belépőhöz, ezért szerintük ÁLTALÁNOSSÁGBAN nehezebb a társkeresés, pedig párt találni régen is nehéz volt annak, aki szarul nézett ki.
Lényegtelen, hogy élőben vagy interneten ismerkedik valaki, ha nem néz ki elég jól, akkor nem kapja meg az esélyt arra, hogy utána elinduljon valami ismerkedés. Maradnék a régi közhelyhez.
Külső megfog, belső megtart. De a külső nélkül nem jut el a nő szívéig, pláne az ágyáig.
Nem, azét szenved sok pasi mert csak annyit foglalkozik a pár kereséssel hogy reggel sz@r@s közben tinderezik.
Ez semmi.
5
Feltehetően nem fotogén alkatok. Neked van párod kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!