Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai férfiak azért találják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiak azért találják nehezebbnek a társkeresést, mert csak internetes társkeresésben gondolkodnak?

Figyelt kérdés

Lehet hallani hogy milyen elvárásaik vannak a nőknek, minden férfit visszautasítanak hogy alig válaszolnak stb. nyilván azért mert az interneten tömörülnek mind és személyesen nem mernek ismerkedni, én abszolút nem vagyok helyes férfi, de állítólag nálam jobb kategóriás barátnőim voltak.

Mostani páromat például vagy jóga közösségben szedtem össze ahhol szinte csak nők vannak, néztek is hohy mit keresek ott. Megtetszett egy nő, elkezdtük beszélgetni, elhívtam randizni és így össze is jöttünk

2024. jan. 7. 18:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
CSINOSVÉKONY, jaj de jó! Annyira elszomorodtam, hogy egy átlagos senki faszinak duci vagy átlagos nő jut, nem csinosvékony. Megnyugodtam.
2024. jan. 7. 18:26
 12/23 A kérdező kommentje:
11. Trolloknak megy a lepontozás
2024. jan. 7. 18:28
 13/23 anonim ***** válasza:
56%

Nem trollkodás, tényleg izgultam, hogy a világ legszörnyűbb sorsa történt meg veled, és nem csinosvékony a nőd.

Megyek elmondom, a szingli csinosvékony barátnőimnek, hogy van remény, nekik is összejöhet még egy átlagos, hazug lúzer.

2024. jan. 7. 18:29
 14/23 anonim ***** válasza:
94%

Van benne igazság.

Kb a férfitöbblet miatt neten már lehetetlen ismerkedni. 40 vagyok, régen chatről simán jöttek össze randik. Most meg van 100 féle app, meg oldal, de mégcsak egy jóízű beszélgetést sem lehet összehozni, nemhogy egy randit.

Ezért kezdtem el személyesen hasonló tevékenységekre járni, mint a kérdésben szerepel. Persze olyanokra ami amúgy is érdekel.

Remélem hogy így majd sikerrel járok, és megtalálom a párom.

2024. jan. 7. 18:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

8

"Igen nem olvastad a kérdést jóga órán szedtem össze"

Itt egyedül te vagy troll, vagy szimplán egy birtoklási vággyal megvert csíra.

Mi az, hogy "összeszedtél"? Neked a nő valami tárgy, vagy mi?

2024. jan. 7. 18:33
 16/23 Barito ***** válasza:
A kettes jól tudja a lényeget.
2024. jan. 7. 18:44
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

"Mai" nőként (30+) kérdezem: miért, miben gondolkodjanak?

Hagyjuk már ezt a jógaórát, azaz azt a stratégiát, hogy erőltessen magára az ember egy nem igazán neki való/őt érdeklő hobbit azzal a céllal, hogy akkor ott majd hátha...

Ha a tanulmányai vagy a munkája során nem találja meg a párját az ember, akkor marad a net. Máshol ma már nem szokás ismerkedni.

2024. jan. 7. 18:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk a jóga pont olyan tevékenység hogyha testileg bírod és nem veszélyes akkor kb mindenkinek való. A mai rohanó világban mindenkinek szüksége lehet az ilyen spirituális jellegű és egyben egyébként sportértékileg is elég jó hobbira.
2024. jan. 7. 18:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Külső terén egyértelműen magasabb lett a belépő szint, mint 40-50 éve volt. Ez nem is annyira meglepő, ha belegondolunk milyen erős az audiovizuális kultúra, minden kitolódik korban és sok nő már nem is akar családot, nem hozza meg ezért a kompromisszumot.
2024. jan. 7. 19:01
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem, én pl. azért találom nehéznek a társkeresést, mert nincs jó tulajdonságom se külsőleg, se belsőleg.

Azt meg nem tudom megítélni, hogy régen bármivel könnyebb lett volna. Talán az internet hiánya miatt kevésbé volt jellemző az ilyen dolgokról való informálódás. Senki nem rakott ki skiccelt hirdetést magáról „ingyen elvihető” felirattal a helyi újságban.

Ha magamból indulok ki, akkor az internetben meg egyáltalán nem látok ezen a téren semmilyen megváltást. Regisztrálni egy társkereső appra, feltölteni pár agyonfilterezett képet, megírni magadról valami béna használati útmutatót, majd elkezdeni pörgetni a sok-sok lehetőséget. Szerintem pont itt veszik el az egésznek a varázsa, mert olyan személytelen, olyan gépies az egész. Végignézel 1000 profilt úgy, hogy az 50. után már az első 10-re sem emlékszel. Az meg hogy még meg is ismerni a „lehetőségek tárházát”, sőt még külön figyelmet is szentelni csak azoknak, akiknek pont megfelel a paraméterük 50%-a. Már csak statisztikai alapon is vicc…

Az „irl” próbálkozást sem tartom túl eredményesnek, főleg akkor, ha nem igazán vannak olyan ismerőseid, akikkel el tudsz menni olyan helyekre, ahol lenne lehetőséged eredményesen ismerkedni. Az ilyen random ismerkedés random helyeken random emberekkel meg kicsit mesébe illő jelenség. Az-az elméletben létezik, ahogy szinte bármi más is, de hogy pont kihúzd a főnyereményt egy olyan világban, ahol már nem ritka jelenség gyanakvó szakpszichológusosat játszani bármilyen előképzettség nélkül… Ja, és hát ugye ne feledkezzünk meg arról sem, hogy azért nem hátrány, ha a vonzódnak az emberhez, mert ugye anélkül továbbra sem könnyű átvergődni magad a beugró fázison. :D

2024. jan. 7. 19:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!