Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai férfiak azért találják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiak azért találják nehezebbnek a társkeresést, mert csak internetes társkeresésben gondolkodnak?

Figyelt kérdés

Lehet hallani hogy milyen elvárásaik vannak a nőknek, minden férfit visszautasítanak hogy alig válaszolnak stb. nyilván azért mert az interneten tömörülnek mind és személyesen nem mernek ismerkedni, én abszolút nem vagyok helyes férfi, de állítólag nálam jobb kategóriás barátnőim voltak.

Mostani páromat például vagy jóga közösségben szedtem össze ahhol szinte csak nők vannak, néztek is hohy mit keresek ott. Megtetszett egy nő, elkezdtük beszélgetni, elhívtam randizni és így össze is jöttünk

2024. jan. 7. 18:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

A régi férfiaknak is nehéz volt a társkeresés, ha:

-zárkózottabbak voltak

-kockák voltak

-szarul néztek ki

-családos korosztályba léptek-(35<)

A fiataloknak régen is könnyebben ment, ma is könnyebben megy. Ma is vannak szórakozóhelyek, aki akar és rákényszerül, az tud kezdeményezni. Az internet csak célirányosabbá tette az egészet, hiszen nem kell arc nélkül Expressz újságot böngészve futni a felesleges köröket. Meg persze az ország másik végéből is ismerkedhetsz, ha úgy tetszik.

2024. jan. 7. 19:49
 22/23 anonim ***** válasza:
A nők szégyenként élik meg sokszor, ha fel kell regisztrálni valahova, és nem az életben lettek leszorítva. Persze más oka is lehet, de én ezt vettem észre.
2024. jan. 8. 08:39
 23/23 anonim ***** válasza:
Volt ilyen ismerősöm, aki csak a netben gondolkodott. El is mondta, miért. Úgy érezte, ha odamenne valakihez élőben, és visszautasítást kapna, abban a pillanatban összeroppanna. Plusz rettenetesen lusta volt, velem is csak úgy volt hajlandó néha találkozni, ha átmentem hozzá. Nemhogy randi... Csak napi 2x elhasználta a jobbra húzásait válogatás nélkül, aztán ha volt match, ráírt (vagy unmatchelt). Tény, hogy könnyebb az ágyban fekve húzogatni, mint élőben ismerkedni :D Aztán amikor nem volt sokáig matche nagyon kivolt, de esze ágában sem volt hajlandó máshogy próbálkozni. Amúgy se ment volna neki szerintem, csúnya, ropi vékony, spúr és picit alkoholista is.
2024. jan. 8. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!