Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel aki nem vonzódik hozzátok?
Van egy lány akivel mély barátságot ápolok. Sokat vagyok vele, sokat beszélgetek, nagyon jó a kapcsolatunk.
Múlt héten bevallottam hogy többet szeretnék tőle .... erre hogy ő csak barátságot érez de olyan magányos nincs senkije hogy végülis próbáljuk meg....
Na kedves kérdező, ha ez így van, akkor friend zónában vagy... abból meg semmi komoly nem lesz.
Lépj ki onnan, mert max lelki szenetesládának leszel jó, de az első alkalommal úgy megdugatja magát, hogy utána ha pofára esik, megint előhúz a fiókból.
Azt javaslom, hogy egy dolgot érts meg, férfi és nő között pontosan az ilyen szituk miatt nem lehet igazi barátság...
Nekem annak idején az első tartós kapcsolatom szerintem hasonló volt, bár lehet, hogy azért ott volt valamennyi vonzalom, de így utólag inkább az dominált az exnél, hogy "végül is minden téren rendben van vele és kellene már egy társ".
Mondanom sem kell, hogy bő fél év után a szexet mindketten kb. kötelességnek éreztük (azt a heti 1-2, még később kb. havi 1 alkalmat). Miért mindketten? Mert egy idő után rám is átragadt ez az érzés. Mert ha úgy érzed, mintha kb. egy fával csinálnád, akkor nem is fogod kívánni...
Aztán ebből következett sok egyéb probléma. Pl. hűséges vagyok, de egy idő után már azt vettem észre, hogy a boltban számolom, hogy mennyi szebb nő jobb szembe... Aztán zsörtölődés is egyre gyakoribb lett, majd szét is mentünk. Ez várható volt.
Viszont lett egy nem várt következménye is a dolognak: a mai napig azt érzem, amikor egy nő nyílt szexuális utalásokat tesz, hogy biztos hazudik. Biztos csak azért csinálja, mert vagy akar valamit (pl. anyagi előnyt) vagy pedig ha kapcsolatot is akar, akkor azt sem azért mert vonzónak talál, hanem azért, hogy végre kapcsolatban legyen. Ha pedig már együtt vagyunk és úgy "csinálja", akkor is azt hiszem, hogy ez részéről csak egy kedves gesztus (mint pl. ha süt sütit), de biztos nem azért csinálja, mert vonzónak tart... És már 10 év eltelt azóta az ominózus ex óta. De az is tény, hogy sose álltak előttem sorba a csajok, épp ezért furcsa, ha valaki vonzónak talál.
29-es: exemmel én is hasonlóan voltam. A kapcsolatunk elején szinte bárhol bármikor csináltuk, nagyon jó volt minden, aztán a vége felé azt vettem észre, hogy undorodik tőlem. Már a legapróbb dolgokat sem engedte, szó szerint az is zavarta ha közel hajolok hozzá...
Aztán megcsalt és kidobott, persze az indok az volt, hogy soha nem szexelünk. Én meg csak pislogtam, hogy: "Mivan?". Ő nem akart semmit és tényleg teljesen elzárkózott előlem, a végén volt olyan, hogy elmentünk valahova hogy majd kicsit "izgalmasabb" lesz a dolog, de csak ült ott, amikor meg odahajoltam mondjuk egy csókra, szintén nem mozdult, sőt inkább csak kitért a dolog elől... Így azért marha nehéz.
Illetve nálam az is gond volt, hogy mindig csak olyan nők találtak meg akiktől én semmit nem akartam (nagyon nem lett volna "gusztusom" egyikhez sem), szóval az alap stratégiám az lett, hogy ha észreveszem, hogy valamelyik akar valamit, egyből menekülök és próbálok úgy csinálni, mintha nem vettem volna észre. Nagyon bejött ez a taktika, olyannyira, hogy már ha valamilyen csoda folytán egy számomra is vonzó nő mutat olyan jeleket, hogy érdeklem akkor is akaratomon kívül alkalmazom... Szívás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!