Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel aki nem vonzódik hozzátok?
Van egy lány akivel mély barátságot ápolok. Sokat vagyok vele, sokat beszélgetek, nagyon jó a kapcsolatunk.
Múlt héten bevallottam hogy többet szeretnék tőle .... erre hogy ő csak barátságot érez de olyan magányos nincs senkije hogy végülis próbáljuk meg....
"Meg gondolj bele, hogy működne a szex? Összeszorítaná a fogát, és eltűrné? Felejtős."
Rengeteg nő van úgy a párjával hogy nem vonzódik hozzá... pl. elmúlt már a házasságban a vonzalom, csak gyerek miatt van vele már, golddiggerek, örömlányok stb.
Csak arról nem szóltál, hogy neked mennyi tét van ebben?
Érzelmileg mennyire vagy benne ebben?
Mert ha te szívvel-lélekkel benne vagy, mármit megteszel, a másik fél meg ilyen ja, majd meglátjuk alapon megy bele, az neked jelent nagyobb kockázatot.
Ha viszont mindketten úgy vagytok vele, hogy egye fene, egy próbát megér, mint haverok elvoltunk, legyen szex is, az meg tulajdonképp egy barátság extrákkal, ami lehet kellemes, de téged se tör össze, ha két hónap után vége.
Férfiként mondom, hogy undorító vagy.
És nem, én ezt nem tenném.
" Öngyilkos lennék ha két hónap után vége...."
Hát pedig ha az a lány téged annyira nem akar, simán benne van a pakliban, hogy nem megy a dolog.
Szerintem kicsit távolodj el, sirasd el magadban ezt az egészet, aztán keress mást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!