Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyan nővel aki nem vonzódik hozzátok?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel mély barátságot ápolok. Sokat vagyok vele, sokat beszélgetek, nagyon jó a kapcsolatunk.
Múlt héten bevallottam hogy többet szeretnék tőle .... erre hogy ő csak barátságot érez de olyan magányos nincs senkije hogy végülis próbáljuk meg....
febr. 13. 08:57
2/30 A kérdező kommentje:
1. De van a lány depressziós és nagyon önbizalomhiányos
febr. 13. 09:04
3/30 anonim válasza:
Ez így nem lesz boldog kapcsolat. Legalábbis a lány részéről biztos, hogy nem. Arra készülj fel, hogy mind a ketten rá fogtok menni lelkileg..
4/30 anonim válasza:
Akkor meg szimplán gusztustalan amit csinálsz.
8/30 anonim válasza:
Én nem lennék olyannal, aki nem tart vonzónak, csak jobb híján lenne velem. Meg gondolj bele, hogy működne a szex? Összeszorítaná a fogát, és eltűrné? Felejtős.
9/30 anonim válasza:
Ez férfiként megalázó lenne nekem. Szóval nem.
10/30 anonim válasza:
Magyarán használni akar, de ott fog hagyni ha akad másik, vagy ha megun.
Tényleg erre akarsz pazarolni akár éveket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!