Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy ilyen férfinak?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha kinézetre bejön.

- 28 éves

- szüleivel él (vidék)

- nettó 460e forint kereset

- 188cm/90kg

- saját hitelmentes, de 16 éves autója van

- levelezős egyetemre jár

febr. 9. 11:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
42%
#9-es Vagyok, 30 éves, nincs lakásom, albérletben élek külföldön, jól keresek, és nem tervezek lakást venni, max. befektetésnek.
febr. 9. 13:48
 22/29 anonim ***** válasza:
12%
20-as amúgy 22 évesen a 28 éves kor mi a bánatért lenne ijesztő? :D
febr. 9. 13:59
 23/29 anonim ***** válasza:
63%

Nem olvastam végig a kommenteket, így bocs ha volt.

Olyan listát írtál, mint valami bank. Hol van az, hogy milyen a pasi? Kedves? Figyelmes? Értelmes? Meghallgat? Lehet vele normálisan beszélgetni? Vonzódtok egymáshoz?

Az, hogy a szüleinél lakik semmit nem jelent. Mondom én, hogy 21 évesen költöztem el az egyetem miatt. Ha nem lenne kapcsolatom én nem laknék vadidegenekkel együtt albiba. Szüleimnél és spórolni öneröre saját lakásra. Nálam ez nem kizáró ok, ha dolgozik és hasonló a célja amit leírtam. Nyilván ha se munka se semmi nem lenne csak élősködik a szülein akkor más a helyzet a pasi akkor kuka,de itt nem ez van.

febr. 9. 15:18
 24/29 anonim ***** válasza:
49%
Én 33 éves vagyok, fiatal lennél nekem, de szerintem te nem az a kategória vagy, akit mamahotelesnek csúfolnak. Tanulsz, dolgozol, félreteszel, terveid vannak, ez mind szuper dolog, nem csak élsz anyudék nyakán. A testeddel sem lehet különösebb gond, biztosan lecsapnak rád hamarosan.
febr. 9. 15:21
 25/29 anonim ***** válasza:
Miért ne?
febr. 9. 15:21
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Vidék és szülők miatt nem. Én egyedül élek Pesten. És nem akarok gyereket. Sem olyat, akit megszülök, sem olyat, akit 28 évesen veszek át az anyjától.
febr. 9. 17:45
 27/29 anonim ***** válasza:

Simán. Szerintem manapság nagyon kevesen tudnak egyedül albit fenntartani és sokaknak meg nem éri meg.

Most, hogy végeztem az egyetemmel ezért is akarok rögtön menni külföldre. Ezért IS, hogy pontos legyek:D

23L

febr. 9. 18:26
 28/29 A kérdező kommentje:
27 - Itt mindenki nettó 700-800e forintot keres minimum, szóval ezeknek ilyet ne merj mondani.
febr. 9. 18:39
 29/29 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért kell lepontozni az embereket. Igen, nem. Ennyire nem kell besértődni.
febr. 9. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!