Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 900-1,000,000 HUF körül kereső, de csóró férfinak adnátok esélyt?
Figyelt kérdés
Semmit nem fog örökölni.
Nincsenek politikailag megbízható vállalkozó szülők akik a s***e alá tolják a lakást és a kocsit.
Nincs se kocsija és egy rókalyuk albiban lakik.
De egy rövidebb ideje legalább már egész jó fizuja van, ami azért így percek alatt nem old meg mindent.
2022. máj. 8. 07:16
1/21 A kérdező kommentje:
900,000 bocsánat.
2022. máj. 8. 07:16
2/21 anonim válasza:
Szaros egy millát keresel? Ez a mélyszegénység teteje. 20/l
3/21 anonim válasza:
Milyen az a "politikailag megbízható", te szerencsétlen? A rendszerváltás óta kb állandóan cserélődnek a pártok az országgyűlésben, ha nem tűnt volna fel.
4/21 Lazy Lover válasza:
Meg ártott a bor? Hogy lehet valaki csóró ha havi 1 milliót keres.....
5/21 anonim válasza:
Ennyi pénzből 3 év alatt megvan a lakás kp-ra.
Én 40 vagyok és most se tudok még elköltözni, hitelt meg nem veszek fel.
7/21 anonim válasza:
"A rendszerváltás óta kb állandóan cserélődnek a pártok az országgyűlésben, ha nem tűnt volna fel."
Ööh, nem tudom feltűnt-e hogy jó 12 éve nem cseréltek kormányt?
A többire nem térek rá
A politikai kapcsolatok nagyon-nagyon fontosak (úgy is fogalmazhatnánk hogy aki nem tud nyalni, szopni fog!)
8/21 A kérdező kommentje:
Kispisti, pontosan.
2022. máj. 8. 07:48
9/21 anonim válasza:
Egy multinál dolgozó informatikus pont leszarja ki van hatalmon. Ekkor is akkor is jól fog keresni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!