Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 900-1,000,000 HUF körül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 900-1,000,000 HUF körül kereső, de csóró férfinak adnátok esélyt?

Figyelt kérdés

Semmit nem fog örökölni.

Nincsenek politikailag megbízható vállalkozó szülők akik a s***e alá tolják a lakást és a kocsit.

Nincs se kocsija és egy rókalyuk albiban lakik.

De egy rövidebb ideje legalább már egész jó fizuja van, ami azért így percek alatt nem old meg mindent.

2022. máj. 8. 07:16
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%

"Egy multinál dolgozó informatikus pont leszarja ki van hatalmon. Ekkor is akkor is jól fog keresni."

Persze, hiszen a főnöke dolga hogy ezzel foglalkozzon nem az övé

Csakhát az igazán jó pénzekkel is ő foglalkozik majd

2022. máj. 8. 08:26
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

"Egy multinál dolgozó informatikus pont leszarja ki van hatalmon. Ekkor is akkor is jól fog keresni."

Ja...ukrán informatikusok is ezt mondták. >:)

2022. máj. 8. 09:30
 13/21 anonim ***** válasza:

Nemtudom. Szerintem épeszű nő nem azt nézi mit fogsz örökölni, vagy politikailag hogy fekszel. :D És kereshetsz te egy millát is, ha elb*szod az egészet hónapról hónapra hülyeségekre, akkor ez csak egy átmeneti állapot, magasabb életszínvonallal. :)

Egyszerűen nem tudom megérteni ezt a pénzcentrikus világot...

2022. máj. 8. 09:56
 14/21 anonim ***** válasza:
aki 900e-et keres az nem csóró, de pénzügyileg analfabéta.
2022. máj. 8. 10:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nettó 900-at keresel, de se megtakarításod, se normális albérleted nincs, akkor ott elég nagy bajok vannak. És oké, értem, hogy rövidebb ideje van ennyi fizud, nyilván három-négy hónap alatt nem rakod el egy lakás árát, de valószínűleg nem minimálbért kerestél előtte sem, vagy ha igen, akkor vagy egy zseni vagy, vagy kicseszett mákod van, vagy valami nem legálisat csinálsz.
2022. máj. 8. 11:06
 16/21 anonim ***** válasza:
Én is a salzburgi kastélyban lakom, egy szros összedőlni való csirkeól, komolyan. Megértem a bánatod.
2022. máj. 8. 11:14
 17/21 anonim ***** válasza:
39%

14.-re.

Volt főnököm. 1M/hó.

2 gyerektartás. + A házrészlet...amiben már a neje lakott a gyerekekkel. + Mostani lakása részlete. + Kocsi részlete.

És bizony a melósokkal járt a kifőzdébe kajálni.

2022. máj. 8. 11:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Miért nem vesztek fel hitel? Én nem nagyon tudok olyat, aki hitel nélkül vett volna lakást (hacsak nem 900 ezret keres, mint a kérdező, vagy örökölt). 32 millió a beugró lakás Pesten, ehhez kell egy 10 millió önerő.
2022. máj. 8. 11:22
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 Egy 28 négyzetméteres, 1 szobást találsz ennyiért az egyik legforgalmasabb kereszteződésben, egy nemzeti dohánybolt mellett, ahol egy perc nyugtod sem lesz. És nincs bebútorozva. Ezek mellé jön 20 évig a havi 200 ezres törlesztő. Na erre elég a tízmilliós önerő.
2022. máj. 8. 12:37
 20/21 anonim ***** válasza:
soha
2022. máj. 8. 13:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!