Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok is szokták csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok is szokták csak úgy járni az utcákat, hátha szembe jön az igazi? Vagy csak én vagyok ilyen romantikus alkat?

Figyelt kérdés
30/F
tegnapelőtt 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Utoljára tinikoromban. Jó érzés volt. De sosem szólított meg senki. Nem tartoztam a legszebb és legmagabiztosabb lányok közé.
tegnapelőtt 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
29%

Réges régen egyedül rótták a végtelen mezőket, és elég volt nekik annyit mondani , hogy ábádebulu umunulá ibándábulubu és létre is jött a frigy majd a gyerekek.

Magyarul mondj olyat nekik mai nyelven amin csodálkozni fognak és fantasztikus hallani és igazából jobb ha nem is értik. Hazudj valamit.

tegnapelőtt 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
Régebben, már felnőttem és nem hiszek a mesékben.
tegnapelőtt 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Talán gyerekkènt így volt.

Ma már csak egyvalaki èrdekel, innentől felőlem szembe jöhetne akár Brad Pitt is fiatalkori kiadásban...

tegnapelőtt 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!