Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú nők 45-55, adnátok esélyt igy egy férfinak?
1, sörözik , 2, mamahoteles 3, nettó fizikai melós
Vicc ez a kérdés ? Ezek külön külön is épp elég indok hogy senkinek ne keljen a pasas.
Én még nem esek bele ebbe az intervallumba, 41 vagyok, és elváltan új kapcsolatban élek, egy kisfiam van és a párom jóval fiatalabb. Ha néhány, vagy 7-10 év múlva egyedül találom magam akkor úgy maradok, biztos hogy nem lesz új társam, szexre meg megpróbálok akkor is fiatalabb jó pasikat szerezni (ha még lesz rá igényem).
De ha akarnék idősebb férfit, 45 felettit, csakis elvált és apa jöhetne szóba, agglegény nem. Egyebek amik miatt nem választanálak téged: kopaszság, italozás, és hogy soha nem éltél együtt senkivel a szüleiden kívül.
A kopaszság nem kizáró ok, nem tehetsz róla és van akinek jól áll. A sör a legnagyobb baj. Volt alkoholprobléma a családban, isten őrizz még egyszer.
Hát a lakás, az ...na mindegy, de azért egy,rendezett albi legalább legyen, ami saját.
Szerintem aki túl van már néhány kapcsolaton, az nem agglegény. Most ha elvált lenne, mivel lenne jobb?
A házasság is egy ugyan olyan kapcsolat, csak arról van papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!