Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy középkorú férfinak ijesztő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy középkorú férfinak ijesztő lehet ha a nő azt mondja neki hogy "ki van éhezve"?

Figyelt kérdés

Összejöttünk ugyan, de nem volt még szex és mintha tartana tőle.... csók már volt többször, de valahogy megijedt hogy feljöjjön hozzám, pedig érdeklem, hív, keres, odaadó amúgy.

Tudom kommunikáció, de hogy mondjam el hogy nem szexkapcsolatot keresek és nem a "teljesítménye" érdekel? 5x körül mindketten.

2020. jan. 24. 11:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
És te ki vagy a történetben, Kérdező?
2020. jan. 24. 11:59
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Alapvető, hogy az ismerkedés legelején elmondjuk, milyen kapcsolatban gondolkodunk. Igen, kommunikáció!
2020. jan. 24. 12:00
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, nők mondanak ilyet férfiaknak? Ööö.
2020. jan. 24. 12:04
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

1-es:

"Összejöttünk ugyan"

Ebből csak azt tudom következtetni, hogy a kérdező a nő.

Nos, egy átlagos önbizalmú férfinak ez inkább biztatóan hat.

De honnét tudjuk, mennyi önbizalma van ennek a férfinak? Ha nagyon önbizalomhiányos, akkor lehet, hogy elijeszted vele.

Szerencsésebb lett volna úgy fogalmaznod, hogy "szeretettel hívlak meg a lakásomba". De ha legközelebb ezt mondod neki, akkor lehet, hogy kötélnek áll.

2020. jan. 24. 12:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha impotens, tuti.

Amúgy, te jársz vele, elvileg és 50 év körüliek vagytok, bakker...

2020. jan. 24. 12:13
 6/11 anonim ***** válasza:
50%

Ilyen korán ezt még ne mondd így.

Beszélgess vele sokféle dologról, akkor sok minden kiderül majd.

2020. jan. 24. 13:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy csak simán lassabban szeretne haladni a kapcsolattal, mint te? Szerintem nem csak nők, hanem sok férfi is van, akinek komolyabb érzelmek kellenek ahhoz, hogy élvezze a szexet valakivel.

A másik dolog, ami eszembe jutott az, hogy lehet, hogy teljesen más neveltetést kaptatok, máshogy viszonyultok a szexualitáshoz, mint ami ma "normálisnak", de legalábbis megszokottnak számít. Kb a szüleim korosztálya vagytok és anyám pl mindig el van hűlve, mikor mondom neki, hogy manapság az én korosztályomban (egyetemista vagyok) simán kukáznak, ha nem szeretnél a második vagy a harmadik randin, a megismerkedés után néhány héttel lefeküdni valakivel, mert ők anno éveket vártak apámmal (pedig nem valami prűd, katolikus nőről beszélünk, hanem teljesen normális értékrendűről). Persze más az, ami a szüleim fiatalkorában volt és nyilván akkoriban sem mindenkire ez volt jellemző, de szerintem simán lehet, hogy ha valaki így lett nevelve és a korábbi kapcsolataiban is ezt várták tőle a partnerei, akkor azt gondolhatja, hogy te is ezt szeretnéd.

2020. jan. 24. 13:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs pénze viagrára.
2020. jan. 24. 13:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Pasiknak visszataszito ha a nő nyomul,mert akkor nem.náluk van.az iranyitas,nem tudnak vadaszni ,nincs kihivas. De ha eu a pasi2toketlen,akkor lapozzal!Ne akarjal ezzel folytatast!
2020. jan. 24. 17:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet azért farolt ki mert nem volt a frka leborotvalva:D nem alkalomhoz illoen volt kinezve:D
2020. jan. 24. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!