Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Túl gyors és ijesztő lenne, ha egy ismeretlen srác leszólítana, és egyből elhívna valahova?
Ha már látásból ismerem, akkor ok.
Ha tényleg vadidegen, akit még életemben nem láttam, akkor eszem ágában nem lenne bárhova menni vele.
Hm :D attól függ :D ha bejossz neki, nem nagyon mond nemet. Én egyetemen láttam pár srácot aki amúgy szimpi volt, de végül egyik se jött oda a 3 Év alatt, pedig voltak nezesek :D tőlük nem
Lett volna fura. Viszont ha eddig valóban nem vett észre és úgy random
Jön neki az egész, lehet meglepődik és nemet mond. Szerintem
Inkább előbb keress szemkontaktust. Abból kicsit lehet érezni, mi a szitu. Így nem is lesz olyan gyors, mert már sejteni lehet :) én legalábbis csak azokat nem vettem volna zokon, akikkel ez megvolt már. Volt pár ilyen helyzet, de csak baratkozasi célzattal . Úgy fogalmaznék, pozitív meglepetés volt . :) meg ez attól is függ, mennyire extrovertalt a lány. Tényleg egy feltűnő nézést javaslok elsőnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!