Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! Valaki hívogat ismeretlen...

SOS! Valaki hívogat ismeretlenül. Először azt hittem tréfa de ez kezd ijesztő lenni. Tudod valamit ajánlani?

Figyelt kérdés

Már vagy ötödjére hív fel valaki felveszem és rögtön leteszi.

Szerintetek mit csináljak? Fordulja a rendőrökhöz?

És ez full komoly!!!!!!

Fogalmam sincs ki lehet és honnan tudja a számomat!

Kezdek félni. Segítsetek!! Előre is köszi.

2013. máj. 27. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tiltsd le a számát, mint bejövő hívás. Telefonodon be tudod állítani a számszűrést.

Ha ismeretlen számról hív, akkor is be tudod állítani, hogy ismeretlen számokról jövő hívást tiltsa ki a mobilod.

2013. máj. 27. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Ír ki számot, vagy csak azt, hogy ismeretlen?

Illetve előrébb való kérdés, hogy mobilon hív-e?

Mert bennünket mostanában a vezetékesen hívogatnak így, ahogy meséled.

(Itt az a pletyka, hogy ezzel akarják kifigyelni a betörőjelöltek, hogy otthon van-e az ember.)

Amit tehetsz:

-vezetékes szám esetén lecseréled és azonnal titkosíttatod. És azoknak adod meg az újat, akiknek akarod.

-mobilnál: ha ismeretlen hív, nem veszed fel, ha számot is kiír, de nem tudod kinyomozni (pl kártyás) akkor egyszerűen ne vedd fel, ha ez a szám hív, vagy irányíttasd ád egyből rögzítőre.

2013. máj. 27. 17:00
 3/4 A kérdező kommentje:
mobilon hívogat!
2013. máj. 27. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen hetekig, végén kiderült hog, egy program csinálta... leszedtem azóta nincs gond... nem samsungod van? mert ott alapból van álhívás funkció
2013. máj. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!