Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek "finoman" egy középkorú férfinál?
Figyelt kérdés
Nálam kb 15 évvel idősebb.
Tényleg hasznos tanácsokat várok! Köszönöm
2009. dec. 18. 13:01
1/16 anonim válasza:
Te mennyi vagy? Az úr facér? Honnan ismeritek egymást?
(Ezek ismeretében jobb válaszok születhetnek.)
2/16 kolosszus22 válasza:
Mi a halálnak kell neked is olyan aki az apád lehetne, vicc már ez a sok apakomplexusos fruska.
3/16 anonim válasza:
mért lehetne az apja?? 15 évesen nem átlagos h gyereket csinálnak
próbáld vele a neten felvenni a kapcsolatot
4/16 anonim válasza:
Mért baj az ha neki egy 15 évvel idősebb teszik? Nekem volt egy pár fiatalabb barátom és egyik nagyobb majom volt mint a másik.A férjem 20 évvel idősebb mint én és már 7 éve jól megvagyunk.Az idősebbek legalább már nem olyan idétlenek általában. Bár biztos van itt is , ott is ilyen és olyan is.Az a baj, hogy általánosságban nem nagon lehet segíteni, mert nem tudjuk, hogy egyáltalán hol akarsz kezdeményezni. Munkatársad, egy házban laktok, vagy csak láttad az utcán.Kéne pontosabb infó is.
5/16 kolosszus22 válasza:
Előző, most azon a 3-4 éven ne akadj fönn, 15 év az sok, nagyon is.
6/16 kolosszus22 válasza:
13:16-nak! Jah, most jó, de majd telik az idő, ő már rokkant vén p.öcs lesz, aztán majd nem lesz olyan jó. Ha hozzáadjuk, hogy a férfiak amúgy is hamarabb halnak, hát vagy 30 évet élsz majd nélküle.
7/16 A kérdező kommentje:
időközönként szoktam látni és beszélünk (de nem munka kapcsolat) inkább arra lettem volna kíváncsi, hogy egy idősebb férfinál mi jön be. De láton egy-két válasz kivételével reménytelen ezen a helyen tanácsot kapni...
2009. dec. 18. 13:26
8/16 anonim válasza:
Hát ezt lehet így is nézni. De ha a fiatal férjedet elüti a vonat 10 év házasság után akkor mi van? Nincs semmire se garancia.Haltak már meg ffiak 20 évesen is, vagy rokkantak meg egy balesetben.És vannak olyan idősebbek is, akik egészségesen élnek akár 80 évig is.Ezt előre senki nem láthatja. Vagy hozzámehetsz egy 2 évvel idősebbhez, aki megcsal , ver, stb., azért mert hátha vele nem fogsz majd 30 évre egyedül maradni? Sőt az is lehet én patkolok el hamarabb mint ő...Szerintem nézzük az embert ne a kort.
9/16 anonim válasza:
Szerintem ami bejön:Kedvesség, érettség, nem idétlenkedés, megbízhatóság.Ha van gyerek, akkor az, hogy el tudd fogadni, hogy velük is tölteni fogja az idejét és költeni rájuk a pénzét.Illetve, hogy merd felvállalni mások előtt is a korkülönbség ellenére, tehát ne akarj rejtőzködni mondjuk akár a szüleid előtt.
10/16 kolosszus22 válasza:
Eleve hülye ötlet ilyen dologban tanácsot kérni, mégis mi jönne be egy idősebbnek! Az is férfi, ugyanaz jön be neki mint egy fiatalabbnak, sőt ugyanaz csak mindenből több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!