Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményezzek "finoman" egy középkorú férfinál?
Nálam kb 15 évvel idősebb.
Tényleg hasznos tanácsokat várok! Köszönöm
13:27-nek, az ilyen feltételezések feleslegesek, mert ritkán történnek meg(mondjuk 1:10000hez esélye van) és ennyi erővel az utcára se menjen ki az ember, mert elüthet bármikor az autó.
De az öreg férjnél 100% annak a bekövetkezte amit leírtam.
Nem reménytelen itt tanácsot kérni és kapni, csak ahhoz többet kell elárulni. Ez itten a szűzk.rvaság tipikus esete kérem.
Hát minden középkorú férfi egyforma? Nem. Én egy vagyok a sok közül. El tudom mondani, hogy nekem mi jönne be. De még a "középkorú" sem egyértelmű (én 4X-es vagyok), azt meg egyáltalán nem tudom, hogy a kérdező milyen? Volt már olyan 25-30 közötti kolléganőm, aki nagyon bejött. Nyílt volt, kedves, és bár nem az a kimondott szépség, mégis nagyon szexi. Sokat beszélgettünk, néha együtt ettünk, elmentünk valahova. Mindketten párkapcsolatban voltunk (vagyunk), de ha kezdeményezett volna, azt biztosan észreveszem, nem vagyok fából... :P
Hogyan? Nyíltan. Neki amúgy is ez állt jól. Én meg szeretem a szókimondást, nem kell nekem a sok rizsa, vén vagyok már bohócnak. ;)
(Az teljesen más kérdés, hogy valószínűleg nem csaltam volna meg a párom. Ez nem volt kérdésben.) :P
Igen ilyet feltételezni felesleges. Alattunk kettővel lakó fiatal lány hozzáment fiatal vőlegényéhez, aki 1 év múlva meghalt rákban. Szomszéd házban idős pár 21 év különbséggel éltek együtt a ffi teljesen egészséges volt, mikor 86 évesen elütötte egy autó.
Barátnőm vőlegénye 23 éves meghalt motorbalesetben. Nagyim tesójának férje meghalt szívrohamban maj 80 évesen, ő rá egy évre rákban. Ja a különbség 15 év volt köztük.Igen az esély néha kicsi, de sajna mégis megvan minden fura dologra.De legalább addig is mi boldogan élünk együtt és nem azon parázok, hogy majd mi lesz 20 év múlva, mert addig még a világvége is eljöhet ha így nézzük. De egyébként felesleges ezen vitázni,mert én sem foglak meggyőzni téged, és te sem engem. Inkább a kérdezőnek adjon valaki okos tanácsot!
Az én kapcsolatom is hasonló :) 17 éves vagyok és 28 éves a párom.
Amúgy egyszerű volt magamba bolondítani..Közös témák,közös gondolkodási mód,érettebben való gondoskodás,fontos legyen számodra a hűség a gyerekek,az hogy valakit szeress(és ne csak üres szavak legyenek,hanem gondold így is!)
Legyen rengeteg közös téma,sose fogyjatok ki belőle.Szólítsd meg,kezdj el vele beszélni bármiről,ami tudod hogy érdekli,mosolyogj,de csak magabiztosan,ne nézzen viháncoló kislánykának :D Legyél jófej és humoros,egyben komoly,megbízható,és nyílt.Ne hazudj neki semmiben,mert ha összejönnétek nehéz lesz megmagyarázni,hogy az nicns úgy,csak akkor mondtad azt amit..
Ne kezdj el neki mesélgetni barátnőidről(félre értheti,ne higgye azt hogy neked a bnőzés a napi programod) és a cikisebb dolgaidról,ne viselkedj nagyon gyerekként,bizonyítsd be hogy számíthat rád.
Amúgy ez csak ilyen általánosítás,nem tudom mi jönne be annak a pasinak.
és 15 év annyira mindegy,ha valaki szereti a másikat,ne rémisszen el pár hozzászóló. :)
"Az életben az a jó hogy bármi megtörténhet és attól sz@r,hogy meg is történik" ;)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!