Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt egy olyan férfinak akinek a példaképe Jeffrey Dahmer?
Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 19:38
1/26 anonim válasza:
Ha öngyilkos szeretnék lenni, mindenképp.
2/26 anonim válasza:
gondolom férfiak válaszát várod, mivel meleg szeretnél lenni
4/26 anonim válasza:
Kösz nem. De ha csak úgy néz ki, mint Dahmer, akkor jöhet.
5/26 anonim válasza:
Nekem baromira bejön a sorozatban. Kár, hogy meleg.
6/26 anonim válasza:
5.
A valóságban viszont valószínűleg úgy nézett ki, mint átlagos ember, nem pedig mint egy színész, akin egy egész stáb dolgozott bármely jelenet előtt.
7/26 anonim válasza:
6 A valóságban is jóképű volt, néztem fotókat. De az tény, hogy a színész és a stáb még rádobtak egy lapáttal.
8/26 anonim válasza:
Tudjuk, hogy hogyan nézett ki a valóságban, vannak róla képek. Nekem úgyis bejön, ha csak a külsejét nézem. A belsőt nem kell részletezni remélem
9/26 anonim válasza:
Miért kellene amúgy hogy példakép legyen? Olyan hatalmas skillt igénylő dolgot nem csinált. Csak az emberi hanyagság miatt húzta addig, ameddig. Agya szegénynek nem sok volt. Aztán a sitten az első ember szemtől szembe agyonverte.
10/26 anonim válasza:
Engem érdekelne, hogy miben szeretnéd követni. Mit tartasz benne példaértékűnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!