Hogyan zajlana egy beszélgetés Jeffrey Dahmer, Ted Bundy és John Gacy között, ha egy börtöncellában lennének? Azon vitatkoznának hogy melyikük épeszűbb a másiknál, vajon eltérő filozófiájuk lenne a sorozatgyilkosságról?
Figyelt kérdés
2022. nov. 8. 01:02
1/12 anonim válasza:
Bundy kinyírná a másik kettőt. Nem bírja a konkurenciát, ez már kiderült akkor, amikor segített más gyilkosokat megfogni az FBI-nak. Ha előbb Gacy-vel végezne, akkor Dahmer még megenné Gacy-t, mielőtt sorra kerülne.
2/12 anonim válasza:
#1 Bundy sose ölt férfiakat. Neki a gyilkosság szexuális indíttatású és mivel hetero, nem hiszem, hogy megölné őket.
Ha már valaki, akkor inkább Gacy, hármójuk közül ő a legkevésbé épeszű. Az interjúik alapján. Amúgy szerintem csak hétköznapi módon beszélgetnének, mint bárki mással.
3/12 anonim válasza:
#2 Tudom, hogy ő kéjgyilkos, de lehet, hogy egy zárt térben az irigység vagy a lenézés beindítana benne másféle indíttatású agressziót.
4/12 anonim válasza:
A South Parkból ez már kiderült.
5/12 anonim válasza:
Biztos csacsognának. Sztoriznának egyet. Pfúj
6/12 anonim válasza:
Dahmer volt a legnagyobb kéjgyilkos… hihetetlen hogy előadta magát mint szerény kedves fiú közben meg csak a szex miatt ölt mert nekrofil volt… undorító
1; dahmernek csak fiatal jó pasik kellettek, gacy-t soha nem enne meg lol
7/12 anonim válasza:
Ha kevés a választék, muszáj átgondolni az igényeket lol
8/12 anonim válasza:
Hát biztos érdekes témáik lennének, de egy szó mint száz... Az elsőveszekedéskor/ nézeteltéréskor Gacy megölné Bundy-t akit halála után Dahmer megenne, ezen Gacy jot szórakozna, aztán Dahmert is kinyírná
9/12 anonim válasza:
Én odaraknám az ereje teljében lévő Ed Kempert, és az viccből letépné a fejeiket, aztán kezdődhet a darts, az anyja fejével is ezt csinálta.
10/12 anonim válasza:
Szerintem Gacy ölte volna meg mindkettőt, szerintem ő az aki nem látta be a bűneit. Bár az Ted Bundyra is jellemző volt sokáig, de ő csak nőket ölt meg, szóval szerintem férfiakat nem ölt volna. Gacy viszont 2 ilyen mondhatni jóképű férfival biztos, hogy végzett volna, mert a homoszexuális vágyait próbálta tagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!