Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy olyan férfinak akinek a példaképe Jeffrey Dahmer?

Figyelt kérdés
2022. nov. 13. 19:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

18, jezusom te nagyon félreérted a dolgokat… szted én rajongója vagyok? :D

Azert ismerem a sztorit mert evan miatt megnéztem az egész sorozatot, akire valóban csorog a nyalam :D de ennek dahmerhez semmi köze

Én csak azt mondom amit olvastam. Nem bírta elviselni a magányt és meg akart halni

Többen is beszéltek erről

Akiket meg hazavitt nem mindenki volt meleg. Mégiscsak meg kellett őket győznie hogy menjenek haza vele meg igyanak vele…

Aztán amit azután csinált velük kell egy kis lélekjelenlét :D amúgy meg az örök valszeg direkt hagytak őket egyedül hagy dahmernek kampec legyen

De én elhiszem hogy meg akart halni, az jobb mint a börtön

2022. dec. 14. 10:58
 22/26 anonim ***** válasza:
Meg azt hozzáteszem hogy a karma eléggé utolérte mert ő megcsak be sem volt drogozva, képzeld el milyen kín lehet ha halálra vernek… szóval megkapta
2022. dec. 14. 11:00
 23/26 anonim ***** válasza:

"Én csak azt mondom amit olvastam. Nem bírta elviselni a magányt és meg akart halni

Többen is beszéltek erről"

Ahham, az állami kivégzést elfogadta volna, mert az valamennyire "színpadias", de itt is úgy könnyű a kivégzésnek lengetni a zászlót, hogy amúgy ő is nagyon jól tudta, hogy Wisconsin államban nincs halálbüntetés. :D Ez nekem nagyjából a Mr. Busta jelenség, amikor úgy gengszterkedik valaki, hogy senki nem fog visszalőni. Szóval hidd el, nincs emögött semmi emós-depressed-csakaztakartamhogyvalakiszeressen töltet. Ha meg már a sorozat... Még ott is úgy van ábrázolva, hogy Dahmer konkrétan a bokáját lefosta, amikor a pali elé állt.

"Akiket meg hazavitt nem mindenki volt meleg. Mégiscsak meg kellett őket győznie hogy menjenek haza vele meg igyanak vele…"

1) Az áldozata vagy meleg volt maga is (legtöbb esetben ez volt a helyzet)

2) Kiskorú volt (a 14 éves gyerek)

3) Pénzt ajánlott neki modellkedésért, egy esetben koncertfuvart.

Ennyire bonyolult a Dahmer recept.

Nagyjából ennek a mai megfelelője az lenne, ha vennék egy drága kamerát & szép sportzakót, aztán Facebook "time for pictures" csoportokban pózolnék, mint amatőr fotós, mellette meg Grinderen szörföznék. Aztán amikor elkapnak, akkor mesélek a családomról, hogy az én az áldozataimhoz csak közelebb akartam kerülni, meg akarok halni (persze tudva hogy MO-n sincs halálbüntetés), stb stb stb. Ezt pedig rögtön bekajálja a szintén gyenge szociális skillekkel rendelkező emberek tömege, mások elborzadva elítélik. Aztán a legendát már főleg ez a két tábor építi ahogy egymással vitáznak.

2022. dec. 14. 11:37
 24/26 anonim ***** válasza:

23.

Mondjuk Dahmer ilyen téren kismiska Bundy-hoz képest, akiért petíció is indult, hogy engedjék már el.

A halál kevésbé rossz, mint az örök börtön, kivéve ha ténylegesen pszichopata vagy, mert akkor szórakoztató még az is pl. a szomszédos cellákban lévő emberek "nevelése", Kemper esetében vagy ott volt a teljesen elmebeteg Ed Gein akinek jó érzés volt a diliházban lenni, elvileg még rá sem kellett szólni sosem, annyira minta-beteg volt.

Apropó sorozatgyilkosok... Manson? Aki saját kézzel sosem ölt meg senkit, mégis sorozatgyilkosnak tartjuk, ráadásul az egyik legveszélyesebbnek?

2022. dec. 14. 11:45
 25/26 anonim ***** válasza:

Az lehet hogy “lefosta a bokáját” de nem ellenkezett. Elterült a földön és hagyta hogy agyonverjek….

De amúgy is honnan tudjuk hogy mi volt egy ilyen ember fejeben?

A börtönben normálisan, összeszedetten beszélt, közben meg megölt, erőszakolt, megevett 17 férfit… nem éppen ilyen nyugodt viselkedést várnék el egy sorozatgyilkostol

2022. dec. 14. 22:28
 26/26 anonim ***** válasza:

"Elterült a földön és hagyta hogy agyonverjek…."

Igen, miután kapsz egyet egy vascsővel pont a fejre utána nehéz bármit is csinálni. Nem is értem továbbra sem, hogy miről beszélsz. Megnézted a sorozatot is, rögtön első rész. Az első ember akit nem drogozott be kiütötte és elszaladt.

"A börtönben normálisan, összeszedetten beszélt, közben meg megölt, erőszakolt, megevett 17 férfit… nem éppen ilyen nyugodt viselkedést várnék el egy sorozatgyilkostol"

Akkor te valószeg életedben először látsz ilyen embertípust ábrázolva.

2022. dec. 15. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!